Χαμός με τον Σταμάτη Φασουλή: Η ατάκα στο J2US που προκάλεσε πανικό - «Χαμηλόκ@λ@…»

Τι συνέβη;

Το δύσκολο τραγούδι «Της γερακίνας γιος» κλήθηκε να ερμηνεύσει στη σκηνή του J2US, το βράδυ του Σαββάτου (29/4), ο Παντελής Τουτουνζής με την παρτενέρ του, Κατερίνα Στανίση στο πρόγραμμα του Alpha και ο Σταμάτης Φασουλής προκάλεσε χαμό με μία του ατάκα.

Expand player

Ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης αλλά και η κριτική επιτροπή ενθουσιάστηκαν με τη νέα αυτή σκηνική εμφάνιση του διαγωνιζόμενου ζευγαριού, ενώ ο Σταμάτης Φασουλής, ανέφερε μια… απαγορευμένη λέξη. Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι η καταγωγή του Σταμάτη Φασουλή.

«Πολύ χαμηλές, ε Σταμάτη; Δεν έκανε χαμηλές; Συνήθως οι χαμηλές είναι κάτι κακό… Χαμηλο-κάτι, έτσι ακούω συνήθως» ομολόγησε, αρχικά, ο παραγωγός και παρουσιαστής του J2US για να ακολουθήσει ένας σύντομος και τηλεοπτικά πικάντικος διάλογος με τον δημοφιλή καλλιτέχνη και κριτή του J2US, Σταμάτη Φασουλή.

Σ.Φ.: Όχι, όχι! Χαμηλοκωλ… και τέτοια όχι!

Ν.Κ.: Α, δεν το είπα εγώ!

Σ.Φ.: Μα με έβαλες να το πω εγώ όμως, όπως κάνεις πάντα. Αυτό κάνεις πάντα

Δείτε το βίντεο

J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την έκπληξη και όλοι «μούδιασαν» - «Λύγισαν» Δέσποινα Βανδή και Εύη Δρούτσα

Στη σκηνή του J2US ανέβηκαν για μια ακόμα φορά, το βράδυ του Σαββάτου (22/4), η Εύη Δρούτσα μαζί με τον Μπο προκειμένου να ερμηνεύσουν μια μεγάλη επιτυχία της δημοφιλούς στιχουργού. Ο λόγος για το τραγούδι «Ο δικός μου δρόμος» που όλοι έχουμε απολαύσει με την φωνή του Πασχάλη Τερζή. Ωστόσο, όλοι «μούδιασαν» όταν ο γνωστός τραγουδιστής έκανε την έκπληξη, «λυγίζοντας» τη Δέσποινα Βανδή και όχι μόνο.

Και αυτό μιας και ο Πασχάλης Τερζής βγήκε στον αέρα μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης κάνοντας τόσο την Εύη Δρούτσα όσο και την Δέσποινα Βανδή να συγκινηθούν ιδιαίτερα με τα λόγια του. » Χριστός Ανέστη σε όλους! Με έκανες κομμάτια πάλι! Ήμουν σίγουρος ότι θα βάλεις τα κλάματα γιατί εγώ τα έβαλα πιο μπροστά από σένα, γλυκιά μου Εύη» τόνισε, αρχικά, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής. Με την ευκαιρία, δείτε τι είχε αποκαλύψει η Εύη Δρούτσα για τον Πασχάλη Τερζή και την υγεία του.

«Πριν αρχίσει να τραγουδάει η Εύη, ήμουν σίγουρος ότι θα σπάσει στη μέση του τραγουδιού και θα κλάψει γιατί εγώ έκλαψα πιο μπροστά. Αυτό το τραγούδι είναι η ιστορία της ζωής της Εύης» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Πασχάλης Τερζής

«Είσαι οικογένεια μου, Πασχάλη! Αγάπη μου! Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ, είσαι οικογένεια μου» πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένη, η Εύη Δρούτσα για την μεγάλη αυτή έκπληξη που έλαβε από τον Πασχάλη Τερζή στον αέρα του J2US το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Είναι πολλά τα λεφτά: Το υπέρογκο ποσό που έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης στην Άννα Βίσση για να εμφανιστεί στο J2US

Αντώνης Παπαηλίας ή αλλιώς Λόλα: Χωρίς κραγιόν και περούκα είναι ένας γοητευτικός άντρας - Έτσι είναι ο νικητής του J2US στην καθημερινότητά του (photos)