Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

«Βόμβα» από την Εύη Δρούτσα: «Ο Πασχάλης Τερζής επέλεξε να...»

Τι αποκάλυψε;

18 Μαρτίου 2023 16:09
«Βόμβα» από την Εύη Δρούτσα: «Ο Πασχάλης Τερζής επέλεξε να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Εύη Δρούτσα μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρθηκε στον Πασχάλη Τερζή με τον οποίο έχουν μέχρι και σήμερα άψογες σχέσεις. Η γνωστή στιχουργός πέταξε «βόμβα» για τον τραγουδιστή.

Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για την άγνωστη ζωή του Πασχάλη Τερζή.

«Έχω με όλους τους καλλιτέχνες, που έχω συνεργαστεί, καλές σχέσεις. Δεν έχω τσακωθεί κι ούτε πρόκειται να τσακωθώ με κανέναν. Ο Πασχάλης Τερζής με παίρνει πάντα τηλέφωνο για χρόνια πολλά, έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση. Μιλάω μαζί του, δεν έχει ξεχάσει Χριστούγεννα, Πάσχα, καμία γιορτή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Πασχάλης Τερζής είχε μία περιπέτεια με την υγεία του. Πέρασε αυτή η περιπέτεια, γιατί ήταν και κάτι που μπορούσε να τραγουδήσει. Είχε κάτι στα πόδια του, δεν είναι ότι αρρώστησε… Έκανε μία εγχείρηση και είναι μία χαρά. Επέλεξε να είναι εκτός. Έχει ένα πολύ ωραίο κτήμα, μία υπέροχη γυναίκα και τα εγγόνια του. Επέλεξε έτσι και καλά κάνει» είπε η Εύη Δρούτσα στον ALPHA.

Η Εύη Δρούτσα είπε πως όλα τα τραγούδια που έχει γράψει είναι κατά παραγγελία και «είναι βιωματικά αφού τα γράψω. Είχα γράψει ένα τραγούδι, νομίζω το είχε τραγουδήσει η Μαντώ και έλεγα “τι θα πεις, τι θα πω, δεν με νοιάζει το θα μείνουμε οι δυο με τρομάζει”. Ακούω το στίχο και λέω στον άνδρα μου χωρίζουμε». Η ίδια είπε πως το τραγούδι που την εκφράζει είναι το «Ο δικός μου ο δρόμος» το οποίο «όταν το ακούω ακόμα κλαίω».

Δείτε εδώ τη συνέντευξη

Η απίστευτη αποκάλυψη του Πασχάλη Τερζή: «Δε θέλω να μιλάω για εκείνα...»

Ο Πασχάλης Τερζής έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Παρ' όλα αυτά πριν μερικά χρόνια, ο ίδιος είχε αποκαλύψει μία από τις πιο αδύναμες στιγμές της ζωής του, τονίζοντας πως δεν θέλει να μιλάει πολύ γι' αυτά. Παράλληλα, αυτές είναι οι δηλώσεις του τραγουδιστή για την υγεία του.

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής λύγισε, καθώς θυμήθηκε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του, τότε που είχε χάσει την πρώτη σύζυγό του και το μοιράστηκε στη «Real». Με την ευκαιρία, αυτή είναι η τωρινή σύζυγος του Πασχάλη Τερζή.

Πότε έκανες οικογένεια;

Μόλις απολύθηκα από τον Στρατό. Η πρώτη µου γυναίκα δεν υπάρχει. Νόµιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσµου. Παρ’ όλο που είχα µαζί της έναν γιο, τον Γιώργο µου.

Πασχάλης Τερζής

∆εν σ’ το κρύβω, είχα την έντονη επιθυµία να τελειώσω. Αλλά µε φώναξε ένας παππούς και µου είπε: “Τι είναι αυτά που λες, ρε; Αυτό γιατί το έφερες στον κόσµο;”. Και µου έδειξε τον µικρό. Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγµατι να αποκτήσω µία εξαιρετική οικογένεια.

Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ µε τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είµαστε ευτυχισµένοι. Αλλά δεν θέλω να µιλάω για εκείνα... (σ.σ.: ξαφνικά η φωνή του σπάει, αλλοιώνεται)

Και η κόρη του η Γιάννα γυρνάει και του λέει µε αγάπη και αποφασιστικότητα: «Πρέπει να µιλάς, ρε πατέρα, για εκείνα. ∆εν ήταν µόνο η γυναίκα σου, ήταν η µάνα του παιδιού σου».

Έφτασες σε µία ηλικία που έχεις χορτάσει τα πάντα. Τι δεν έχεις χορτάσει στη ζωή σου;

Θα ήµουνα αχάριστος αν έλεγα ότι η ζωή µε αδίκησε. Έχω εισπράξει τόση αγάπη από τον κόσµο, που θα ήταν αχαριστία. Αλλά βέβαια το στήριγµα είναι η οικογένεια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share