Έσκασαν τα ευχάριστα για την Μαρία Μπεκατώρου - Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια

Η ανακοίνωση του MEGA

Η Μαρία Μπεκατώρου θα συνεχίσει να συντονίζει το ανατρεπτικό κυνήγι γνώσεων ανάμεσα σε παίκτες και Chasers επτά ημέρες την εβδομάδα, γιατί το παιχνίδι δεν σταματά ποτέ. Παράλληλα, η Μαρία Μπεκατώρου πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο Hello και μίλησε μεταξύ άλλων για το Me Too και την περίπτωση μιας κοπέλας που έμαθε πως είχε δεχθεί άσχημη συμπεριφορά.

Expand player

Η καταδίωξη δεν σταματά ούτε το Σαββατοκύριακο και από το Σάββατο 12 Νοεμβρίου οι τηλεθεατές θα απολαμβάνουν τις πιο συναρπαστικές και αγωνιώδεις αναμετρήσεις γνώσεων στο «The Chase», , εκτός από τις καθημερινές, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:30 στο Mega.

«Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η γυναίκα με τα μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» θα χαρίσουν ακόμα περισσότερες καταδιώξεις, ανεβάζοντας την αγωνία στο ζενίθ.

Ποιοι θα καταφέρουν να ξεφύγουν από τους Chasers και να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ; Οι πιθανότητες πολλαπλασιάζονταιτώρα που το «The Chase» δεν παίρνει ρεπό τα Σαββατοκύριακα.

Η Μαρία Μπεκατώρου τα τελευταία χρόνια δούλευε ασταμάτητα στην τηλεόραση, ωστόσο μεσολάβησε ένα μεγάλο διάλειμμα όπου απείχε. Η αγαπημένη παρουσιάστρια σε συνέντευξή της ανέφερε πώς αξιοποίησε αυτό το διάλειμμα και αν επηρέασε τη σχέση με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Τα "πήρε κρανίο" η Μαρία Μπεκατώρου: «Έχω στενοχωρηθεί... έχω σκάσει» - Με ποιον τα έβαλε και γιατί (Video)

Μετά την έκπληξη της Δανάης Μπάρκαπου άφησε άφωνη τόσο την Μαρία Μπεκατώρου, όσο και τους παίκτες στο πλατό, ακόμη ένα περιστατικό ήρθε για να αναστατώσει την παρουσιάστρια αυτή την φορά όμως όχι από χαρά, αλλά από... διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

«Ευχαριστώ Θεέ μου...»: Συγκλονισμένη η Μαρία Μπεκατώρου - Η ευτυχία της χτύπησε την πόρτα!

"Αν είχα την ευκαιρία..." - Τηλεοπικό "άδειασμα" από την Μαρία Μπεκατώρου