Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Αν είχα την ευκαιρία..." - Τηλεοπικό "άδειασμα" από την Μαρία Μπεκατώρου

"Δεν θα ξεχάσω τη συνεργασία μας..."

23 Οκτωβρίου 2022 20:19
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου προχώρησε πρόσφατα σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει με ποιον εκ των Νίκου Μουτσινά και Γρηγόρη Αρναούτογλου θα προτιμούσε να συνεργαστεί.

Η παρουσιάστρια του πετυχημένου παιχνιδιού «The Chase», Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη ζωή της και τα επαγγελματικά της. Με την ευκαιρία, δείτε την θαυματουργή δίαιτα της παρουσιάστριας.

«Όλα είναι πολύ θετικά στο ‘The Chase’. Ξεκινήσαμε δειλά δειλά πέρσι τα γυρίσματα με την ελπίδα ο κόσμος να το αγαπήσει και να συνεχιστεί. Όταν ήρθε η στιγμή που μας ανακοινώθηκε ότι θα πάει και του χρόνου το ‘The Chase’ πετάξαμε από τη χαρά μας, κάναμε μεγάλη προσπάθεια και τα καταφέραμε», ανέφερε αρχικά η Μπεκατώρου.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Μου έχει λείψει το ‘ζωντανό’, ένα σόου είναι πάντα στο μυαλό μου, είναι όμως θέμα καναλιού. Με ενδιαφέρει να κάνω κάτι σε λαμπερό πλατό με ταλαντούχους ανθρώπους, να χορεύουμε και να τραγουδάμε».

Κληθείσα να σχολιάσει την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 δήλωσε: «Οι σχέσεις που δημιουργούν κακό στην καθημερινότητα επαγγελματιών, πρέπει να λήγουν με ωραίο τρόπο. Η αποχώρηση της Δούκισσας ήταν υγιής από τη στιγμή που δεν περνούσε καλά. Η χημεία δύο συνεργατών φαίνεται από το πρώτο meeting, πριν βγει στον αέρα η εκπομπή. Η τηλεοπτική συνύπαρξη δύο ανθρώπων που δεν έχουν ξαναβρεθεί, δεν είναι εύκολο πράγμα».

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια μίλησε και για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Νίκο Μουτσινά. Ποιον θα… διάλεγε για να συνεργαστεί;

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με βοήθησε πολύ, δεν θα ξεχάσω τη συνεργασία μας. Είναι πάντα εκεί για μένα, μου στέλνει μηνύματα, τον αγαπώ και με αγαπάει. Ο Γρηγόρης κάνει καλύτερη δουλειά μόνος του, χειρίζεται το παιχνίδι καλύτερα. Αν είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Γρηγόρη ή τον Νίκο Μουτσινά, θα συνεργαζόμουν με τον Νίκο».

Τέλος, για την παρουσίαση του «Your face sounds familiar» επισήμανε: «Το αγάπησα πολύ και θεωρώ ότι έχει γράψει ιστορία. Έκλεισε τον κύκλο του σε σχέση με εμένα, ευχαριστώ τον Θεό που το έζησα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share