Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη "σοκ" από την Μαρία Μπεκατώρου - "Υπήρξε η περίπτωση μιας κοπέλας..."

Η εξομολόγηση που προβλημάτισε

7 Νοεμβρίου 2022 15:42
Αποκάλυψη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο Hello και μίλησε μεταξύ άλλων για το Me Too και την περίπτωση μιας κοπέλας που έμαθε πως είχε δεχθεί άσχημη συμπεριφορά. Με την ευκαιρία, δείτε το σκηνικό που έκανε την παρουσιάστρια να εκενυριστεί.

Θα σε πάω κάπου αλλού, στις καταγγελίες του Me Too που είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία δύο χρόνια.

Πώς σχολιάζεις αυτό που συμβαίνει;

Χαίρομαι γιατί επιτέλους ήρθε η εποχή που οι γυναίκες μιλούν. Έχει ανοίξει μια μεγάλη πόρτα κι όλοι θα βγουν να μιλήσουν

Σου έχει συμβεί να βιώσεις μια τέτοια συμπεριφορά;

Ευτυχώς όχι.

Σε ανθρώπους στο περιβάλλον σου;

Υπήρξε η περίπτωση μιας κοπέλας, που όμως δεν ήταν πολύ κοντά μου. Πιάσαμε την κουβέντα σε μια παρέα όπου είχαμε βρεθεί, πολύ πριν από τις καταγγελίες του Me Too και μου εμπιστεύτηκε το πρόβλημά της. Προσφέρθηκα να την πάω εγώ να μιλήσει εκεί όπου έπρεπε, αλλά φοβόταν. Δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες έχουν πάψει πλέον να φοβούνται. Δεν ξέρω αν μας επηρέασε ο κορονοϊός, αλλά υπάρχει πολλή αγριότητα γύρω μας.

Αποκάλυψη 'σοκ' από την Μαρία Μπεκατώρου - 'Υπήρξε η περίπτωση μιας κοπέλας...'

Λύγισε η Μαρία Μπεκατώρου: Το βίντεο που τη συγκίνησε - «Είπα ότι δεν πρέπει να κλάψω...»

Η παρουσιάστρια του Mega, Μαρία Μπεκατώρου, δεν άντεξε και συγκινήθηκε, μετά από ένα βίντεο που προβλήθηκε για τη ζωή και την καριέρα της.

«Ωραία, πάρα πολύ ωραία! Άκουσε με, ήξερα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μου έχει φτιάξει ένα βίντεο. Ο Γιάννης με ξέρει πάρα πολύ καλά γιατί είχαμε συνεργαστεί. Και λέω πως ότι και να έχει γίνει, για μια φορά δεν πρέπει να κλάψεις», είπε εμφανώς συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share