Κλάμα με τον Νίκο Ευαγγελάτο - Έγινε... viral κατά λάθος

Δε φαντάζεστε!

Κι όμως! Ο Νίκος Ευαγγελάτος έγινε viral χωρίς καν να προσπαθήσει! Δε φαντάζεστε τι σχολίασε το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί την ενημερωτική εκπομπή "Live News" στο Mega.

Expand player

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής 24/3 εκπομπής του, ο Νίκος Ευαγγελάτος αναφέρθηκε -όπως ήταν λογικό- στους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου και στην επίσκεψη του Καρόλου και της Καμίλα. Όμως, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή αφού έγινε Viral κατά λάθος με μία φωτογραφία.

Πιο αναλυτικά, ο παρουσιαστής χρησιμοποιώντας τα υψηλής τεχνολογίας 3D γραφικά του, όπως μας έχει συνηθίσει, παρουσίασε τις λεπτομέρειες του γεύματος των υψηλών προσκεκλημένων. Ωστόσο, στην τηλεόρασή μας δεν είδαμε μόνο μια αναπαράσταση του πως θα κάθονται οι προσκεκλημένοι αλλά και το Νίκο Ευαγγελάτο σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο! Τι εννοούμε;

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, ο Νίκος Ευαγγελάτος έμοιαζε σα να σερβίρει στους καλεσμένους τα πιάτα, παρά σαν κεντρικός παρουσιαστής εκπομπής. Φυσικά, το περιστατικό δε μπορούσε να μη σχολιαστεί στο Twitter.

Δείτε κάποια tweets:

Νίκος Ευαγγελάτος - "Πάγωσε" ο παρουσιαστής

Πριν λίγες ημέρες, ένας διερχόμενος μοτοσικλετιστής επέλεξε την κάμερα της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ο παρουσιαστής του Live News, παρουσίαζε το ρεπορτάζ με τις τραγικές πράξεις του 51χρονου τραυματιοφορέα στο Παίδων, ένας... εξοργισμένος πολίτης βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει με δυο λέξεις την αγανάκτησή του για τον πρωθυπουργό.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, έκπληκτος με τον απρόσκλητο καλεσμένο του, "πάγωσε" για μερικά δευτερόλεπτα και χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο, συνέχισε μιλώντας για το ρεπορτάζ. Ωστόσο, η αμηχανία στο πρόσωπό του για το σχόλιο: "Μητσοτάκη γ@%(3$@!..." που ακούστηκε ήταν ξεκάθαρη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θα μείνετε άναυδοι: Αυτά είναι όλα τα δωμάτια στη σπιταρόνα Στεφανίδου-Ευαγγελάτου

Σκέτο «θηρίο»: Αυτή είναι η αμαξάρα που έχουν Στεφανίδου-Ευαγγελάτος