Big Brother - Ραμόνα: To σοβαρό τροχαίο που είχε και τα τατουάζ της που καλύπτουν τα σημάδια…

Άγνωστες πτυχές της ζωής της!

Η 37χρονη Ραμόνα Μοροσάνου, με καταγωγή από τη Ρουμανία, μας συστήθηκε στη πρεμιέρα του Βig Brother.

Expand player

Η εντυπωσιακή μελαχρινή, έχει σπουδάσει Ιστορία Τέχνης στη χώρα της, αλλά στην Ελλάδα εργάζεται ως beauty artist και ως φωτομοντέλο. Μικρότερη, ήταν πρωταθλήτρια στο τένις. Μάλιστα, βρέθηκε στους 10 καλύτερους παίκτες της Ρουμανίας.

Αυτό το διάστημα είναι ελεύθερη και… ωραία! Όπως δήλωσε, οι άντρες φοβούνται το δυναμισμό της, ενώ παραδέχτηκε ότι είναι υποχόνδρια με την καθαριότητα και δεν θέλει να μοιράζεται το φαγητό της.

Αυτό που σίγουρα θα παρατηρήσεις όταν δεις για πρώτη φορά τη Ραμόνα, είναι τα πολλά τατουάζ της. Όπως αποκάλυψε η ίδια, τα έκανε για να καλύψει τα σημάδια στο κορμί της, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, πριν από 7 χρόνια, με το αυτοκίνητο της.

Στο σπίτι του Big Brother δεν θα δεχτεί την υποκρισία και το ρατσισμό. Για να δούμε πως θα είναι η συμβίωση με τους υπόλοιπους 16 διαγωνιζόμενους…

Big Brother trailer: Ο πρώτος μεγάλος καυγάς και η... πρώτη αποστολή - Χαμός στο δεύτερο επεισόδιο

Το Big Brother της νέας εποχής έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ.

Η αρχή δεν επιφύλασσε κάποια μεγάλη έκπληξη μέσα στο σπίτι του «Μεγάλου αδελφού», αλλά δεν θα αργήσουν οι πρώτες μυστικές αποστολές και οι κόντρες μεταξύ των συμμετεχόντων.

Συγκεκριμένα, στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε ο ΣΚΑΪ βλέπουμε τον Χρήστο Βαρουξή να καλείται να φέρει εις πέρας την πρώτη αποστολή που δεν είναι άλλη από την… είσοδο του δίδυμου αδελφού του στο παιχνίδι!

Από εκεί και πέρα, στο βίντεο παρακολουθούμε και τον πρώτο «καυγά» που φανερώνει πως οι παίκτες μπήκαν με άγριες διαθέσεις στο δημοφιλέστερο, παγκοσμίως, reality.

Και τα καλύτερα δεν έχουν αρχίσει στο Big Brother!

Μαλ@κία το Big Brother, δεν λέω, αλλά δεν σας έβαλε κανείς να το δείτε με το ζόρι

Δείτε παρακάτω τις πρώτες στιγμές καθώς και το trailer του δεύτερου επεισοδίου:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ετοιμάζομαι να..." - Η φωτογραφία του Χάρη Βαθρακούρη στο πλατό του Big Brother και η συγκινητική του ανάρτηση