Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Ετοιμάζομαι να..." - Η φωτογραφία του Χάρη Βαθρακούρη στο πλατό του Big Brother και η συγκινητική του ανάρτηση

Λίγο πριν την πρεμιέρα...

27 Αυγούστου 2020 19:14
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Βαρθακούρης ανέβασε μερικές πολύ ιδιαίτερες φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει στο υπερσύγχρονο πλατό του Big Brother, λίγες μέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του ριάλιτι.

Το Big Brother κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στον ΣΚΑΪ. Ο Χάρης Βαρθακούρης θα συστήσει τους 16 παίκτες, οι οποίοι θα μπαίνουν ένας ένας στο σπίτι, αλλά εκείνοι δεν θα έρθουν σε επαφή ούτε με τον βασικό παρουσιαστή, ούτε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Σήμερα κάνοντας τον απολογισμό του, ο παρουσιαστής, δηλώνει ευλογημένος που μέσα στην κρίση είναι έτοιμος να παρουσιάσει ένα μεγάλο show όπως το Big Brother.

«Πέρυσι, τέτοια μέρα, ήμασταν με τη γυναίκα μου στο Λας Βέγκας για τα γυρίσματα του #Globetrotters, ανανεώναμε τους όρκους μας μπροστά σε έναν Elvis impersonator και άκουγα πρώτη φορά το όνομα Χριστίνα Μπόμπα!

Ήμουν (για τον κόσμο τουλάχιστον) ένας τραγουδιστής που συμμετείχε σε ένα φιλανθρωπικό ταξιδιωτικό reality ως παίκτης.

Τίποτα άξιο αναφοράς ή που δεν έχει ξαναγίνει!

Φέτος, σε μια πρωτοφανή -για τα παγκόσμια δεδομένα- χρονιά, σε μια περίοδο που η (κύρια) δουλειά μου είναι, λόγω συνθηκών, σχεδόν ετοιμοθάνατη, κάποιος, κάπου, με ευλόγησε και τώρα βρίσκομαι σε ένα τηλεοπτικό πλατό χολυγουντιανών προδιαγραφών κι ετοιμάζομαι να… παρουσιάσω (!!!) το μεγαλύτερο reality όλων των εποχών (είτε μας αρέσει, είτε όχι), το Big Brother!Ποιος; Εγώ!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Χάρης Βαρθακούρης.

Πηγή: Youweekly.gr

Big Brother: Αυτά είναι τα πρόσωπα που μπαίνουν στο ριάλιτι

Λίγο καιρό πριν κάνει πρεμιέρα το πολυσυζητημένο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Big Brother, έγιναν γνωστά τα πρόσωπα που πρόκειται να μπουν στο σπίτι και να φέρουν τα πάνω κάτω. Οι παίκτες θα χρειαστεί να συμβιώσουν και να φέρουν εις πέρας τις αποστολές που θα τους δοθούν.

Το τηλεοπτικό κοινό περιμένει πως και πως την επιστροφή του πιο κλασικού ριάλιτι που έχει περάσει από την ελληνική τηλεόραση. Όσο να ναι, έχει παίξει ρόλο και η επιστροφή του πιο κλασικού παρουσιαστή ριάλιτι, δηλαδή του... διαβάστε περισσότερα για το Big Brother στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share