Ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα και όρμισε στο στέμμα: Καλλιστεία ΛΟΑΤΚΙ έγιναν ρινγκ γιατί το αγόρι του δεν άντεξε να την βλέπει δεύτερη

Στα καλλιστεία «Miss gay Mato Grosso»

Στα καλλιστεία «Miss gay Mato Grosso» στη Βραζιλία, που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο, συνέβη ένα τραγελαφικό περιστατικό.

Αρνήθηκε να δεχτεί το αποτέλεσμα των καλλιστείων

Η Νάταλι Μπέικερ, η οποία εκπροσωπούσε την Κουιαμπά και η Εμανουέλι Μπελίνι που εκπροσωπούσε την Βαρζέα Γκράντε, κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του διαγωνισμού ομορφιάς ΛΟΑΤΚΙ+, στην πολιτεία Μάτο Γκρόσο.

Xαμός σε καλλιστεία της Βραζιλίας

Οι δυο διαγωνιζόμενες βρέθηκαν μαζί στη σκηνή και μόλις ανακοινώθηκε η νικήτρια, ο Ματέο Ολιβέιρα, σύντροφος της ηττημένης, φανερά εκνευρισμένος, άρπαξε το στέμμα από τη Μπελίνι και το πέταξε στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να απομακρύνει από το σημείο την σύντροφό του, αλλά οι άντρες της ασφάλειας τον σταμάτησαν.

Η διοργάνωση ανακοίνωσε ότι η κόντρα μεταξύ των δύο διαγωνιζόμενων ήταν σκληρή, καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού και πρόσθεσε ότι «δεν θεώρησε δίκαιο το αποτέλεσμα και προκάλεσε όλη αυτή την ταλαιπωρία και τη ζημιά. Καταδικάζουμε κατηγορηματικά το περιστατικό που συνέβη τη στιγμή της στέψης της εκλεγμένης Μις, όταν η σύντροφος της Μις Κουιάμπα, η οποία ήρθε 2η εισέβαλε στη σκηνή και κατέστρεψε το στέμμα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

"Όταν κάναμε σκηνές ερωτικές με τη Ζωή Λάσκαρη..." - Αποκάλυψη βόμβα

Αυτός είναι ο μισθός που έπαιρνε η Ζωή Λάσκαρη - Αποκάλυψη "φωτιά"