Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

"Όταν κάναμε σκηνές ερωτικές με τη Ζωή Λάσκαρη..." - Αποκάλυψη βόμβα

"Όταν την αντίκρισα έμεινα ξερός!"

29 Σεπτεμβρίου 2020 13:57
Από Σοφία Φυρογένη

Μια απίστευτη αποκάλυψη ήρθε στο φως -πριν καιρό- για τις ερωτικές σκηνές που αφορούσαν τη Ζωή Λάσκαρη. Ο Φαίδων Γεωργίτσης είχε αποκαλύψει όσα γινόντουσαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, στις ταινίες που έπαιξαν μαζί.

Διαβάστε όσα είχε πει ο Φαίδων Γεωργίτσης

Το χαστούκι στις Θαλασσιές Χάντρες

Της έδωσα ένα αρκετά ισχυρό χαστούκι και βεβαίως θα μπορούσε να μην είναι αληθινό, αλλά ο Γιάννης Δαλιανίδης μου ζήτησε να είναι αληθινό για να έχει μια αληθινή αντίδραση από τη Ζωίτσα. Εγώ δεν είχα καμία διάθεση να δώσω ένα χαστούκι στη Ζωίτσα, με πίεσε ο Δαλιανίδης, της το έδωσα το χαστούκι, ήταν η αντίδραση όπως έπρεπε και πριν προλάβει να διαμαρτυρηθεί σε μένα η Ζωίτσα μπήκε ο Δαλιανίδης στη μέση και της είπε ότι ήταν δική του πρωτοβουλία.

Ζωή Λάσκαρη ερωτικές σκηνές

Οι ερωτικές σκηνές με τη Ζωή Λάσκαρη

Όταν πρωτοαντίκρισα τη Ζωίτσα έμεινα ξερός! Ήταν τόσο όμορφη που δεν μπορούσες να την κοιτάξεις! Ήταν σαν τον ήλιο που δε μπορείς να τον δεις, δεν μπορείς να τον κοιτάξεις κατάματα, σε θαμπώνει. Μάλιστα, όταν κάναμε και κάποιες σκηνές ερωτικές, η καρδιά μου χτυπούσε πολύ δυνατά. Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζωή Λάσκαρη και στις ταινίες, δείτε εδώ το μισθό που έπαιρνε.

Ζωή Λάσκαρη: Δέος με αυτό που γράφει πάνω ο τάφος της - Το ντοκουμέντο στην δημοσιότητα...

Ανατριχίλα με αυτό που γράφει πάνω ο τάφος της Ζωής Λάσκαρη! Το ντοκουμέντο στην δημοσιότητα για πρώτη φορά! Η θρυλική ηθοποιός, Ζωή Λάσκαρη έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων και πίσω της άφησε θλίψη, πόνο, δάκρυα… Στο τελευταίο αντίο στην Ζωή Λάσκαρη, πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Α΄Νεκροταφείο με την οικογένειά της να πρωταγωνιστεί.

Ωστόσο, αυτό που γράφει πάνω ο τάφος της, και δεν το είχε προσέξει σχεδόν κανείς, προκαλεί ανατριχίλα! Πάνω στο μνήμα, δεν αναφέρεται μόνο το δικό της όνομα, μιας και ο τάφος ήταν οικογενειακός!

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, τίμησε την γυναίκα του με το καλύτερο τρόπο και συγκλονίζει η εικόνα ντοκουμέντο. Ιδού λοιπόν:

Ζωή Λάσκαρη τάφος

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share