Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Αυτός είναι ο μισθός που έπαιρνε η Ζωή Λάσκαρη - Αποκάλυψη "φωτιά"

Δεν πάει ο νους σας - Μάθετε εδώ για πρώτη φορά!

28 Σεπτεμβρίου 2020 15:29
Αυτός είναι ο μισθός που έπαιρνε η Ζωή Λάσκαρη - Αποκάλυψη
Από Σοφία Φυρογένη

Ξέρετε τι μισθό έπαιρνε η αγαπημένη ηθοποιός, Ζωή Λάσκαρη; Το Athensmagazine.gr έμαθε και θα σας παρουσιάσει παρακάτω, όπως έκανε και με τη φωτογραφία της πριν το θάνατο που ανατριχιάζει.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Ζωή Λάσκαρη ήταν Ελληνίδα ηθοποιός, μια από τις διασημότερες σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, που ξεκίνησε την καριέρα της κερδίζοντας τον τίτλο της "Σταρ Ελλάς", το 1959.

Το πραγματικό της ονοματεπώνυμο ήταν Ζωή Κουρούκλη, ίδιο με της εξαδέλφης της Zωής Kουρούκλη, γνωστής τότε τραγουδίστριας. Στα τέλη της δεκαετίας του ’60 θεωρήθηκε μια από τις εμπορικότερες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Ζωή Λάσκαρη μισθός

Μάλιστα, είχε διατελέσει δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων, με την παράταξη του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Το 2013 απονεμήθηκε με βραβείο από την Ακαδημία Κινηματογράφου, για τη συνολική προσφορά της στον κινηματογράφο. Απεβίωσε στις 18 Αυγούστου του 2017 από καρδιακή ανακοπή.

Τι μισθό έπαιρνε η ηθοποιός;

Η Ζωή Λάσκαρη πληρωνόταν από τη Φίνος Φιλμ με μηνιάτικο. Συνολικά, το χρόνο αμειβόταν με 260.000 δραχμές. Αμοιβή μικρότερη από της Αλίκης που πληρωνόταν 500.000 δραχμές την ταινία και από του Κώστα Βουτσά, που αμειβόταν με 300.000 δραχμές ανά ταινία. Αντιθέτως, κέρδιζε περισσότερα από την Χρονοπούλου και την Καραγιάννη που έπαιρναν 80.000 δραχμές ανά ταινία.

Ζωή Λάσκαρη: Δέος με αυτό που γράφει πάνω ο τάφος της - Το ντοκουμέντο στην δημοσιότητα...

Ανατριχίλα με αυτό που γράφει πάνω ο τάφος της Ζωής Λάσκαρη! Το ντοκουμέντο στην δημοσιότητα για πρώτη φορά! Η θρυλική ηθοποιός, Ζωή Λάσκαρη έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων και πίσω της άφησε θλίψη, πόνο, δάκρυα… Στο τελευταίο αντίο στην Ζωή Λάσκαρη, πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Α΄Νεκροταφείο με την οικογένειά της να πρωταγωνιστεί.

Ωστόσο, αυτό που γράφει πάνω ο τάφος της, και δεν το είχε προσέξει σχεδόν κανείς, προκαλεί ανατριχίλα! Πάνω στο μνήμα, δεν αναφέρεται μόνο το δικό της όνομα, μιας και ο τάφος ήταν οικογενειακός! Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, τίμησε την γυναίκα του με το καλύτερο τρόπο και συγκλονίζει η εικόνα ντοκουμέντο. Ιδού λοιπόν:

Ζωή Λάσκαρη τάφος

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share