Σοκ: Δείτε την 26χρονη Ρωσίδα “Barbie” που έχουν φυλακισμένη οι ζάμπλουτοι γονείς της

Αδιανότητο!

Η 26χρονη Ρωσίδα Angelica, ζει με τους γονείς του που την ανατρέφουν σαν βασίλισσα, απαγορεύοντας της να…
διαλέγει η ίδια τα ρούχα της, να βγαίνει με αγόρια, ενώ οι ίδιοι κανονίζουν την διατροφή και το πρόγραμμα εκγύμνασης της.

Η Angelica που υποστηρίζει πως δεν έχει κάνει καμία πλαστική επέμβαση, τονίζει πως λόγω της υπερπροστατευτικής στάσεις των γονιών της ζει σαν “κούκλα”, μη μπορώντας να κάνει πράγματα που επιθυμεί.

Οι γονείς της την ντύνουν σαν κούκλα Barbie από την ημέρα που γεννήθηκε ενώ της επιτρέπεται να βγαίνει από το σπίτι παρά μόνο αν συνοδεύεται από την μητέρα της.

Η νεαρή “πριγκίπισσα” επιθυμεί να γίνει παιδοψυχολόγος, μοντέλο και μπαλαρίνα, όμως για την ώρα αρκείται σε φωτογραφίσεις αφού πρώτα πάρουν την έγκριση των γονιών της.

Η νεαρή Ρωσίδα έχει έντονη παρουσία στα social media, ενώ έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Roman.

Στην εφηβεία της, οι γονείς της προσέλαβαν προσωπικό γυμναστή για να την προπονεί 2-3 ώρες την ημέρα, ώστε να διατηρήσει τις “κουκλίστικες” διαστάσεις της.

Η μέση της είναι μόλις 50 εκατοστά ενώ η περιφέρεια του στήθους της φτάνει τα 70 εκατοστά.

Η μητέρα της Angelica ήταν και αυτή πολύ όμορφη στα στα νιάτα της, με μητέρα και κόρη να έχουν εκπληκτική ομοιότητα.

“Αγαπώ την οικογένειά μου και δεν θέλω να κάνω κάτι που θα τους στεναχωρήσει”, σημειώνει η ίδια που τονίζει πως περιμένει την πραγματική αγάπη.

Δείτε επίσης και ένα μοντέλο πιο ιδιαίτερο από τα υπόλοιπα!

Η απόλυτη «μεταμόρφωση» - 26χρονη έχασε 50 κιλά και στέφθηκε Μις Βρετανία (photos-video)

Την απόλυτη «μεταμόρφωση» κατάφερε μια 26χρονη Βρετανίδα που έχασε 50 κιλά όταν τη χώρισε ο αρραβωνιαστικός της και τελικά έφτασε να στεφθεί Μις Μεγάλη Βρετανία.

Συγκεκριμένα, η Τζένιφερ Άτκιν, από το Λινκονσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας κέρδισε τον τίτλο της Μις Μεγάλη Βρετανία, το περασμένο Φλεβάρη. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ, για να κερδίσει το στέμμα χρειάστηκε να ταξιδέψει πολύ δρόμο και να χάσει περί τα 50 κιλά, μέσα σε 2 χρόνια. Επίσης, γιατρός προειδοποίησε έναν άνδρα ότι θα πέθαινε μέχρι να φτάσει τα 30 του, αν δεν άλλαζε τις κακές του συνήθειες και δεν έχανε τα απαραίτητα κιλά. Η εικόνα του σήμερα μετά από την μεταμόρφωσή του, θα σας αφήσει άφωνους!

Όταν το αποφάσισα πριν από 5 χρόνια -μετά από χρόνια με αποτυχημένες δίαιτες- ότι επιτέλους πρέπει να γίνω αδύνατη και υγιής, δεν υπήρχε κανείς που να έχει χάσει τόσα κιλά και να μπορούσε να με εμπνεύσει», ανέφερε η νέα Μις Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

Όπως εκμυστηρεύτηκε η Τζένιφερ, πήρε την απόφασή της μετά το χωρισμό της από τον πρώην αρραβωνιαστικό της, αλλά δεν τον μισεί, ούτε θεωρεί την πρωτιά της στα καλλιστεία ως εκδίκηση.

«Οι άνθρωποι θα ήθελαν να πω: “Τον μισώ, αυτή είναι η μεγαλύτερη εκδίκηση, δεν έπρεπε να με αφήσει”, αλλά δεν μπορώ, ακόμη τον αγαπώ ως άνθρωπο. Απλά, δεν λειτούργησε», εξήγησε, η νέα Μις Μεγάλη Βρετανία.

80χρονη γιαγιά μεταμορφώνεται σε νέα γυναίκα! Υπεύθυνη γι' αυτό είναι η εγγονή της!

Ο έρωτας και οι γυναίκες χρόνια δεν κοιτούν. Το ασθενές φύλο αν μη τι άλλο είναι ωραιοπαθές, θέλει πάντα να είναι εντυπωσιακό, όμορφο και περιποιημένο, όχι απαραίτητα για τους άλλους όσο για εκείνος. Κάτι αντίστοιχο ήθελε και αυτή η 80χρονη γιαγιά.

Η ολική της μεταμόρφωση οφείλεται στην παγκοσμίου φήμη make up artist εγγονή της που πραγματικά την έκανε άλλον άνθρωπο. Η Τέα όπως λένε την εγγονή της χαριτωμένης αυτής γιαγιάς ακολουθεί κάποιες συγκεκριμένες τεχνικές οι οποίες είναι οι ιδανικές για να κρύψουν ρυτίδες και ατέλειες. Με ένα και μόνο μακιγιάζ απέδειξε περίτρανα πως ναι, ισχύει τελικά... Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός! Και η ολική μεταμόρφωση που ακολουθεί είναι η απόλυτη απόδειξη!

Επειδή όμως δεν είναι μόνο η ηλικία που μπορεί να αλλάξει μέσα από ένα καλό μακιγιάζ, δείτε εδώ την ολική μεταμόρφωση μιας χωρισμένης γκριζομάλλας γυναίκας!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ήταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος όταν ξαφνικά αποφάσισε να... Αυτή τη στιγμή η εικόνα του σοκάρει τους πάντες!

Ζύγιζε 183 κιλά και οι γιατροί δεν της έδιναν ελπίδα ζωής! Της είπαν ότι θα πέθαινε πριν τα 40 αλλά...έγινε κάτι απρόσμενο!

22χρονη έχασε 93 κιλά μέσα σε έναν χρόνο! Όταν δείτε πόσο αδυνάτισε θα μείνετε άναυδοι!