Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

22χρονη έχασε 93 κιλά μέσα σε έναν χρόνο! Όταν δείτε πόσο αδυνάτισε θα μείνετε άναυδοι!

Τεράστια αλλαγή!

18 Ιανουαρίου 2020 19:45
22χρονη έχασε 93 κιλά μέσα σε έναν χρόνο! Όταν δείτε πόσο αδυνάτισε θα μείνετε άναυδοι!
Follow us on Google News

H Τζένιφερ Ογκνενόβσκι από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, έχει πετύχει μια τεράστια μεταμόρφωση σε ένα μόνο χρόνο. Θα πάθετε πλάκα με την διαφορά στα κιλά της και στο σώμα της!

Η 22χρονη φοιτήτρια της Νομικής ανέκαθεν αγωνιζόταν να χάσει βάρος, δοκιμάζοντας τη μια δίαιτα μετά την άλλη χωρίς επιτυχία. Πολλές κοπέλες επιλέγουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους για διάφορους λόγους, όπως και αυτή που την φώναζαν κακάσχημη. Έτσι, και η Τζένιφερ άλλαξε ολοσχερώς!

Οι αποτυχίες της, της προκάλεσαν κατάθλιψη και ανασφάλεια. Έγινε μοναχική και έχασε επαφή με τους φίλους της. Σταμάτησε να πηγαίνει για ψώνια για ρούχα, επειδή φοβόταν ότι δεν θα έβρισκε ρούχα που να της ταιριάζουν. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ευρώπη, το βάρος της έγινε ένα μεγάλο πρόβλημα : «Ήμουν τόσο κουρασμένη μετά από μια βόλτα οπουδήποτε και μετά τα αξιοθέατα ήθελα απλώς να χορτάσω φαγητό.»

Ακόμα κι αν ζύγιζε 158 κιλά στα 21α γενέθλιά της, η Τζένιφερ δεν είχε αποκτήσει ακόμα κίνητρο για να χάσει βάρος. Το μόνο που θυμάται είναι ότι πάντα ήθελε να τρώει: « Κατανάλωνα πολλούς υδατάνθρακες και ήμουν συνεχώς πεινασμένη – δεν περνούσαν δύο ώρες χωρίς φαγητό.»

22χρονη έχασε 93 κιλά μέσα σε έναν χρόνο! Όταν δείτε πόσο αδυνάτισε θα μείνετε άναυδοι!

Τον Φεβρουάριο του 2016, η Τζένιφερ υποβλήθηκε τελικά στην εγχείρηση. Ένιωθε ότι ήταν η τελευταία της ευκαιρία για να ζήσει μια φυσιολογική ζωή: «Καθώς με ετοίμαζαν για την χειρουργική επέμβαση, χαμογελούσα και έλεγα σε όλους πόσο έτοιμη ήμουν.»

Μετά τη χειρουργική επέμβαση, η Τζένιφερ έπρεπε να είναι προσεκτική σχετικά με το τι κατανάλωνε. Για τις δύο πρώτες εβδομάδες της επιτρεπόταν να καταναλώνει μόνο υγρά, και αργότερα έπρεπε να μάθει πώς να τρώει ξανά. Κατά την παραμονή της στην κλινική, η Τζένιφερ απέκτησε ένα φίλο που την βοήθησε να συνεχίσει με την υγιεινή διατροφή που είχε ξεκινήσει πριν από την επέμβαση.

Από τότε, η Τζένιφερ έτρωγε μόνο τροφές που ήταν χαμηλές σε λιπαρά και υδατάνθρακες.

Πέντε μήνες μετά τη γαστρική παράκαμψη, η Τζένιφερ είχε χάσει 125 κιλά! Πήγε σε ένα άλλο ταξίδι στην Ευρώπη και παρατήρησε μια τεράστια διαφορά: «Τα επίπεδα ενέργειας ήταν ανεξάντλητα. Σκαρφάλωνα βουνά και σκάλες για να δω διάφορα αξιοθέατα και δεν με ενοχλούσε καν η ζέστη τις πολύ ζεστές μέρες στην Ελλάδα.. »

22χρονη έχασε 93 κιλά μέσα σε έναν χρόνο! Όταν δείτε πόσο αδυνάτισε θα μείνετε άναυδοι!

Όταν επέστρεψε στο σπίτι, η Τζένιφερ αποφάσισε να κάνει κάτι για το περιττό δέρμα της. Φαινόταν ότι όση γυμναστική και αν έκανε, δεν μπορούσε να απαλλαχθεί από αυτό, έτσι αποφάσισε να κάνει άλλη μια άλλη εγχείρηση. Τον Ιανουάριο του 2017 υποβλήθηκε και πάλι σε χειρουργική επέμβαση.

«Θυμάμαι πως ξύπνησα και είχαν ξετυλίξει τα χέρια μου και έβαλα τα κλάματα. Δεν είχα δει ποτέ τα χέρια μου τόσο λεπτά,» θυμάται η Τζένιφερ . Ζύγιζε τώρα 67 κιλά και ήταν ενθουσιασμένη με το νέο της σώμα. «Είμαι τόσο απίστευτα χαρούμενη. Βγαίνω κάθε εβδομάδα τώρα και συμμαθητές από το σχολείο που δεν με έχουν δει για καιρό δεν έχουν ιδέα ποια είμαι», εξηγεί με περηφάνεια.

Η Τζένιφερ έχει αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τώρα. Πηγαίνει στο γυμναστήριο τακτικά και ακολουθεί μια πολύ αυστηρή διατροφή. Γνωρίζει ότι ακόμη και με την γαστρική παράκαμψη, θα πρέπει να διατηρήσει ισχυρή θέληση αν θέλει να παραμείνει αδύνατη. «Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι για σας. Πολλοί λένε ότι το γαστρικό μανίκι είναι η “εύκολη λύση”, αλλά δεν είναι», αναφέρει η Τζένιφερ .

22χρονη έχασε 93 κιλά μέσα σε έναν χρόνο! Όταν δείτε πόσο αδυνάτισε θα μείνετε άναυδοι!

Η απίστευτη μεταμόρφωση της Τζένιφερ την έχει κάνει πολύ πιο ευτυχισμένη και τώρα έχει περισσότερη ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Είναι ένα επίτευγμα που αξίζει μεγάλο σεβασμό!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share