Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H 58χρονη που θέλει να γίνει το γηραιότερο μοντέλο.. Το κορμί της το ζηλεύουν ακόμη και 20άρες

Τις βάζει όλες κάτω!

10 Μαρτίου 2020 12:38
H 58χρονη που θέλει να γίνει το γηραιότερο μοντέλο.. Το κορμί της το ζηλεύουν ακόμη και 20άρες

Αυτή η 58χρονη που θέλει να γίνει το γηραιότερο μοντέλο.. Το κορμί της το ζηλεύουν ακόμη και 20άρες...

Αν και απέχει μόλις 2 χρόνια από τα 60 η Τζόντι Μπάουερ, μητέρα δύο παιδιών, έχει σώμα που θα το ζήλευαν ακόμα και 20αρες.

Η πρώην πρωταθλήτρια του διαγωνισμού «Fitness America» έχει ξεκινήσει μια καμπάνια για να γίνει το γηραιότερο μοντέλο που θα μπει σε εξώφυλλο περιοδικού και συγκεκριμένα του διάσημου Sports Illustrated.
Αν και γυμνάζεται καθημερινά δεν κάνει υπερβολές καθώς στόχος της είναι να συμπληρώνει 10 ώρες γυμναστικής την εβδομάδα, έναν στόχο που κάθε γυναίκα μπορεί να βάλει.

«Είναι κάτι που κάθε γυναίκα μπορεί να πετύχει και σύντομα θα δει τα αποτελέσματα» λέει η ίδια κάτι που πιστεύει ότι μπορεί να γίνει σε κάθε ηλικία αφού σύμφωνα και με την ίδια πότε δεν είναι αργά για να βάλουμε στόχους και να τους πετύχουμε.

«Δεν υπάρχουν ειδικές ηλικιακές κατηγορίες. Το θέμα είναι να νιώθεις μέσα σου όμορφη» συμπληρώνει η Τζόντι η οποία δουλεύει και καθημερινά αφού διατηρεί αλυσίδα με είδη γυμναστικής στο Κονέκτικατ.

Μέχρι σήμερα η μεγαλύτερη γυναίκα που έχει ποζάρει για το εξώφυλλο του Sports Illustrated είναι η Παολίνα Πορίζκοβα 54 ετών.

Δείτε επίσης, αυτή τη 15χρονη έφηβη με πρόσωπο σαν 60χρονης γιαγιάς!

80χρονη γιαγιά μεταμορφώνεται σε νέα γυναίκα! Υπεύθυνη γι' αυτό είναι η εγγονή της!

Ο έρωτας και οι γυναίκες χρόνια δεν κοιτούν. Το ασθενές φύλο αν μη τι άλλο είναι ωραιοπαθές, θέλει πάντα να είναι εντυπωσιακό, όμορφο και περιποιημένο, όχι απαραίτητα για τους άλλους όσο για εκείνος. Κάτι αντίστοιχο ήθελε και αυτή η 80χρονη γιαγιά.

Η ολική της μεταμόρφωση οφείλεται στην παγκοσμίου φήμη make up artist εγγονή της που πραγματικά την έκανε άλλον άνθρωπο. Η Τέα όπως λένε την εγγονή της χαριτωμένης αυτής γιαγιάς ακολουθεί κάποιες συγκεκριμένες τεχνικές οι οποίες είναι οι ιδανικές για να κρύψουν ρυτίδες και ατέλειες. Με ένα και μόνο μακιγιάζ απέδειξε περίτρανα πως ναι, ισχύει τελικά... Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός! Και η ολική μεταμόρφωση που ακολουθεί είναι η απόλυτη απόδειξη!

Επειδή όμως δεν είναι μόνο η ηλικία που μπορεί να αλλάξει μέσα από ένα καλό μακιγιάζ, δείτε εδώ την ολική μεταμόρφωση μιας χωρισμένης γκριζομάλλας γυναίκας!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share