Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

15χρονη έφηβη με πρόσωπο σαν 60χρονης γιαγιάς έκανε πλαστική - Η εικόνα της σοκάρει

Θα πάθετε πλάκα

9 Μαρτίου 2020 15:30
15χρονη έφηβη με πρόσωπο σαν 60χρονης γιαγιάς έκανε πλαστική - Η εικόνα της σοκάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια έφηβη κοπέλα που είχε το «πρόσωπο μιας 60χρονης» υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που αλλάζει τη ζωή της, δίνοντάς της μια πιο νεανική εμφάνιση. Δείτε το στο Athensmagazine.gr

Η Τζάο Φένγκ, 15 ετών, από την περιοχή Heishan της Λιαονίνγκ της Κίνας, υποφέρει από το σύνδρομο Hutchinson-Gilford Progeria, ένα από τα συμπτώματα των οποίων είναι η πρόωρη γήρανση. Ακόμα μια πάθηση που συγκλονίζει, όπως και αυτή που είχε αυτό το μωρό εδώ, το οποίο όμως δεν γερνούσε.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει γνωστή θεραπεία και πριν από τη λειτουργία της είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει το σχολείο λόγω του bullying.

Ήταν σαν να έμοιαζε με μια «γιαγιά», έγραψε στον κινέζο φιλάνθρωπο Γκουό Μινγκούι, 61, ζητώντας βοήθεια. Μετά από μερικές εβδομάδες διαπραγμάτευσης, το Sunline Plastic Surgery Hospital ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει τη χειρουργική επέμβαση και θα παραιτηθεί από το 70% των 500.000 RMB (£ 55.560) λογαριασμού της, ενώ ο Γκουό κατέβαλε το υπόλοιπο 30%.

Και έχει αποδειχθεί επιτυχία, με το νοσοκομείο στο Σενγιάνγκ να αποκαλύπτει το νέο πρόσωπο της μπροστά σε έκπληκτο πλήθος.

Μετά από τρεις χειρουργικές επεμβάσεις, η ομάδα των ιατρών αφαίρεσε τις ρυτίδες της, και μετά ανακατασκεύασε τη μύτη και τα χείλη της.

"Αλλά η κύρια διαφορά είναι στο δέρμα της, το οποίο είναι πολύ χαλαρό και στερείται ελαστικότητας.

«Θα χρειαστεί να μεταμοσχεύσουμε το δέρμα από άλλα μέρη του σώματος στο πρόσωπό του, όπως από το εξωτερικό του μηρού».

Και μόλις τρεις εβδομάδες μετά την έξοδο από το χειρουργείο, η Τζάο στάθηκε στη σκηνή μαζί με τους γονείς της καθώς το ολοκαίνουργιο πρόσωπο της αποκαλύφθηκε.

έφηβη μετά από πλαστική

"Αν πραγματικά υπάρχουν άγγελοι, είναι οι νοσηλευτές στο νοσοκομείο της Sunline · αν υπάρχει πραγματικά Θεός, θα μοιάζει με τον γιατρό και τους εμπειρογνώμονες που μου έδωσαν νέα ζωή».

Η μητέρα της πάσχει επίσης από την ίδια κατάσταση και το νοσοκομείο έχει συμφωνήσει να δωρίσει μερικά από τα ιατρικά της τέλη, ώστε και αυτή να έχει ένα νέο πρόσωπο.

Είπε: "Αυτό το είδος ψυχολογικού στρες είναι αδύνατο για τους απλούς ανθρώπους να καταλάβουν. Επίσης, ονειρευόμουν να είμαι όμορφη μια μέρα, αλλά δεν μπορούσα να το υλοποιήσω.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share