Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αποκαλύψεις Πέτρου Κουσουλού για Μαλένα και Ίριδα - «Έχει συμβεί κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται» (Video)

«Υπήρχε μια διάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι και φαίνεται ότι...»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο Πέτρος Κουσουλός αποτελεί έναν από τους δημοσιογράφους που από την αρχή έχει ασχοληθεί εκτενώς με το «θρίλερ» της Πάτρας, κάνοντας σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο των τριών παιδιών. Ενώ, αυτός είναι ο άνθρωπος που φροντίζει το μνήμα της Τζωρτζίνας!

Expand player

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Πέτρος Κουσουλός τόνισε πως στην ουσία κάθε φορά που η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης χώριζαν, πέθαινε και ένα παιδί.

«Υπήρχε μια διάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι και φαίνεται ότι κάθε φορά που ο σύζυγος εγκατέλειπε τη συζυγική στέγη, χανόταν και ένα παιδί. Απ’ ό,τι φαίνεται το βασικό κίνητρο ήταν ο Μάνος. Νομίζω εκεί θα καταλήξει και η δικαστική έρευνα.

Έχει συμβεί κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται. Η ανακρίτρια έδωσε πολύ μεγάλη βάση στην κατάσταση του ζευγαριού, τι σχέση είχε ο Μάνος Δασκαλάκης με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Δεν ερωτήθηκε ο Μάνος τι ακριβώς συνέβαινε με την Μαλένα και την Ίριδα» τόνισε ο Πέτρος Κουσουλός.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Βόμβα» Θανάση Κατερινόπουλου - «Η Ρούλα ίσως στέλνει κωδικοποιήμενα μηνύματα σε συνεργούς»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο πρώην ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ, Θανάσης Κατερινόπουλος και ο άνθρωπος που πρώτος υπέδειξε την Ρούλα Πισπιρίγκου ως ύποπτη για τον φόνο των παιδιών της ρίχνει νέα βόμβα σχετικά με την κράτηση της. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για όλες τις κλήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Από την πρώτη στιγμή ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε για συνεργούς και πλέον επίσημα οι αρχές ερευνούν νέα πρόσωπα που φαίνεται να είναι οι συνεργοί που η Ρούλα στέλνει τα κωδικοποιημένα μηνύματα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Μίλησε» το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου - Οι κλήσεις που έκανε πριν και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας (Video)

Αποκαλύψεις «βόμβα» γειτόνισσας: «Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου καταδικάστηκε σε τρία χρόνια με αναστολή για σεξουαλική παρενόχληση κοπέλας!» (Video)