Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκαλύψεις «βόμβα» γειτόνισσας: «Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου καταδικάστηκε σε τρία χρόνια με αναστολή για σεξουαλική παρενόχληση κοπέλας!» (Video)

«Όταν ήταν μικρή...»

11 Απριλίου 2022 11:30
Αποκαλύψεις «βόμβα» γειτόνισσας: «Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου καταδικάστηκε σε τρία χρόνια με αναστολή για σεξουαλική παρενόχληση κοπέλας!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Σαν «βόμβα έσκασε» η μαρτυρία γειτόνισσας του Μάνου Δασκαλάκη για την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η γειτόνισσα αποκάλυψε στο «Πρωινό» πως η αδελφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου, έχει δικαστεί με τρία χρόνια σε αναστολή για σεξουαλική παρενόχληση. Παράλληλα, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δε γίνεται” μίλησε χθες ο Θανάσης Κατερινόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο

«Όταν ήταν μικρή δηλαδή σε ηλικία, τι να σου πω τώρα ρε παιδί μου, ξέρω κι εγώ, 17 χρονών, 16 χρονών. Αυτή πήγαινε στα γήπεδα γιατί είχε τα θέματά της ρε παιδί μου, δεν μπορείς να φανταστείς τι έκανε το μυαλό της, είχε γράψει στο ημερολόγιο ότι τα είχε και καλά με τον άνθρωπο ότι έχουν σχέσεις και πως είναι ερωτευμένος μαζί της. Έστελνε λουλούδια στον εαυτό της και έγραφε επάνω “σ’αγαπώ” και πολλά άλλα.

Και πήγε η μάνα της και τον έπιασε τον άνθρωπο και του είπε: “Τα έχεις με τη κόρη μου; Την αγαπάς;”. “Εγώ; Κυρία μου; Καταρχήν πώς εγώ μπορεί να τα έχω που εγώ είμαι πολύ μεγαλύτερος από το κορίτσι.” Η αδελφή της από όσα μάθαμε έχει κάποιο φάκελο στην ασφάλεια, ο οποίος είναι με τρία χρόνια με αναστολή έξω.

Είχε κάνει ένα ψεύτικο προφίλ στο facebook, σαν άνδρας και μίλησε με μια κοπέλα και την παρενόχλησε σεξουαλικά και από όσο ξέρω έγινε δικαστήριο και έχει λέει δικαστεί με τρία χρόνια αναστολή και είναι έξω».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share