Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αυτός είναι ο άνθρωπος που φροντίζει το μνήμα της Τζωρτζίνας (Video)

Όλα τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση θρίλερ

11 Απριλίου 2022 12:22
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αυτός είναι ο άνθρωπος που φροντίζει το μνήμα της Τζωρτζίνας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Πάτρα βρέθηκε η Όλγα Λαφαζάνη με την κάμερα του Happy Day, με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας και τη διάνοιξη του τάφου της Τζωρτζίνας, έτσι ώστε να ανασυρθεί το tablet που είχε βάλει η μητέρα του, Ρούλα Πισπιρίγκου, ως το αγαπημένο της αντικείμενο, την ημέρα της κηδείας. Παράλληλα, ο πρώην ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ, Θανάσης Κατερινόπουλος και ο άνθρωπος που πρώτος υπέδειξε την Ρούλα Πισπιρίγκου ως ύποπτη για τον φόνο των παιδιών της ρίχνει νέα βόμβα σχετικά με την κράτηση της.

Το tablet βρέθηκε κάτω από το κεφάλι της Τζωρτζίνας και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν σε αυτό στοιχεία που μπορούν να αντληθούν και να βοηθήσουν στην εξέλιξη της έρευνας για τον θάνατο του παιδιού.

Ύστερα από τη διάνοιξη του τάφου, μια γυναίκα βρέθηκε στο κοιμητήριο Συχαινών και φρόντισε το μνήμα του μικρού κοριτσιού. Πρόκειται για τη «νονά» της, η οποία είχε βάλει τα αγαπημένα αρκουδάκια και τα παιχνίδια της Τζωρτζίνας στο μνήμα. Η γυναίκα αυτή δεν είναι η πραγματική νονά της Τζωρτζίνας, αλλά ένας άνθρωπος που η μικρή αγαπούσε και της είχε μεγάλη αδυναμία.

Η γυναίκα πηγαίνει στον τάφο συχνά, ενώ όπως μετέφερε η Όλγα Λαφαζάνη, πριν από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη πήγαινε στο μνήμα, όμως λόγω της παρουσίας των δημοσιογράφων έχει σταματήσει να το κάνει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share