Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Βόμβα» Θανάση Κατερινόπουλου - «Η Ρούλα ίσως στέλνει κωδικοποιήμενα μηνύματα σε συνεργούς» (Video)

Από την πρώτη στιγμή ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε για συνεργούς!

11 Απριλίου 2022 12:07
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Βόμβα» Θανάση Κατερινόπουλου - «Η Ρούλα ίσως στέλνει κωδικοποιήμενα μηνύματα σε συνεργούς» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο πρώην ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ, Θανάσης Κατερινόπουλος και ο άνθρωπος που πρώτος υπέδειξε την Ρούλα Πισπιρίγκου ως ύποπτη για τον φόνο των παιδιών της ρίχνει νέα βόμβα σχετικά με την κράτηση της. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για όλες τις κλήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Από την πρώτη στιγμή ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε για συνεργούς και πλέον επίσημα οι αρχές ερευνούν νέα πρόσωπα που φαίνεται να είναι οι συνεργοί που η Ρούλα στέλνει τα κωδικοποιημένα μηνύματα.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Κόλαφος ο Θανάσης Κατερινόπουλος - «Ο Μάνος Δασκαλάκης μας δουλεύει - Πιο σκοτεινά τα κίνητρα από τη ζήλια»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δε γίνεται” μίλησε χθες ο Θανάσης Κατερινόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Παράλληλα, ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τα ιατροδικαστικά ευρήματα στην Ίριδα, και κατά πόσο μπορεί να καθοριστεί η ακριβής αιτία θανάτου.

«Τον κύριο Δασκαλάκη τον χαρακτήρισα προχθές- και αυτό δεν είναι ποινικό αδίκημα- ζεν πρεμιέ. Χάνει τα παιδιά του και πάει στα δικαστήρια να δηλώσει παράσταση αγωγής και βγαίνοντας από εκεί, είδατε όλοι σας έναν άνθρωπο που μόνο λύπη, μόνο πόνο και οδύνη δεν έδειχνε.

Το αντίθετο έδειξε την επόμενη μέρα που πήγε να καταθέσει. Βγήκε έξω και έχανε τον δρόμο. Έχουμε και κάτι άλλο, κάνει κάποιες δηλώσεις στα ΜΜΕ που ουσιαστικά είναι κατά της πρώην – νυν συζύγου του αλλά σε μια κατάθεση που έδωσε και έχει δει το φως, το μεγαλύτερο μέρος της είναι σχεδόν το αντίθετο. Δηλώνει σχεδόν την στήριξή του σε εκείνη.

Άλλα κατέθεσε και άλλα δηλώνει. Γιατί; Τι είναι αυτό που κρύβει; Ξέρουμε ότι δεν είχαν δια ζώσης επικοινωνία αλλά υπάρχει ένα μήνυμα που στάλθηκε στη Ρούλα μέσω της κατάθεσής του, ότι είναι εδώ και τη στηρίζει. Αυτή η στήριξη, σε σχέση με την καταγγελτική παρουσία του στα ΜΜΕ δείχνει ότι μας δουλεύει….

Η κατηγορούμενη δεν πείθει όπως δεν πείθει και ο σύζυγός της. Κάτι κρύβει, ο ένας κρατάει τον άλλον με κάτι» ανέφερε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τον εν διαστάσει σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου που βρίσκεται προφυλκισμένη για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Όσο για τις δηλώσεις του πως στο έγκλημα αυτό υπάρχει συμμετοχή και άλλων ατόμων ο Θανάσης Κατερινόπουλος είπε:

«Πιστεύω ότι υπάρχει συμμετοχή και άλλων σε αυτά τα εγκλήματα και μη ξεχνάτε ότι ακόμα και η παρασιώπηση εγκλήματος είναι έγκλημα… Είμαι πεπεισμένος ότι πολύ σύντομα θα τους δούμε να οδεύουν στον Κορυδαλλό… Η γλώσσα του σώματος για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων είναι αλάνθαστη σε αντίθεση με τη γλώσσα του στόματος»

Τέλος ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε και στα πιθανά κίνητρα του εγκλήματος εκφράζοντας την πεποίθηση ότι είναι πιο σκοτεινά από αυτό της παθολογικής ζήλιας.

«Το μεγάλο ερώτημα είναι στο κίνητρο. Πολύ βιάστηκαν και είπαν ότι ήταν η παθολογική ζήλια που έτρεφε για τον Μάνο. Προσωπικά δεν πείθομαι αν δεχτώ ότι ήταν έγκυος τεσσάρων μηνών και διέκοψε την εγκυμοσύνη όπως και τα υπόλοιπα για εξωσυζυγικές σχέσεις κτλ. Αν αυτά ισχύουν δε νομίζω ότι υπάρχει το κίνητρο παθολογικής ζήλιας… Δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτό είναι το μόνο κίνητρο» είπε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share