Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Οργή και θρήνος στην κηδεία της 41χρονης – «Τον φοβόμασταν» (video)

«Ανάθεμα την στιγμή που γνωριστήκαν και βρήκαμε τον μπελά μας»

Οργή και θρήνος κυριάρχησαν στην κηδεία της 41χρονης η οποία έπεσε νεκρή όταν ο σύντροφος της μπήκε στο ουζερί που διατηρούσε εκείνη, και την εκτέλεσε στην Θεσσαλονίκη. Το πρωί της Παρασκευής (04/03), συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο Λιβάδι Ελασσόνας για να αποχαιρετήσουν την 41χρονη γυναίκα και να δώσουν δύναμη στην οικογένεια της που μένει πίσω με ένα μεγάλο «γιατί». Γιατί να χάσει τη ζωή της τόσο άδικα…

Expand player

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Ο αδελφός μου ήταν ένα κακοποιημένο παιδί, τον χτυπούσε ο πατέρας μας» λέει η αδελφή του δολοφόνου

Ο θείος της Βίκυς, το μεσημέρι της Παρασκευής μίλησε στην εκπομπή Live News και αναφέρθηκε αρχικά στα όσα είδε στην κηδεία της. «Μιλάμε για θρήνο, φανταστείτε έφυγα στη μέση της λειτουργίας από τις φωνές και τα κλάματα» σημείωσε αρχικά ο κ. Μπαζούκης.

«Ανάθεμα την στιγμή που γνωριστήκαν και βρήκαμε τον μπελά μας όλοι και εκείνη έφυγε από τη ζωή, η καημένη» τόνισε στην συνέχεια και αποκάλυψε πως η κόρη της 41χρονης, η οποία επίσης τραυματίστηκε από τα σκάγια που έριξαν νεκρή τη μητέρα της, παρευρέθηκε στην κηδεία.

«Τον φοβόμασταν όλοι αυτόν»

«Δεν περιμέναμε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο, γιατί την απειλούσε τη γυναίκα κάθε μέρα. Εκείνη τον έδιωχνε και εκείνος γυρνούσε κρυφά. Τον φοβόμασταν όλοι αυτόν» συμπλήρωσε ο θείος της υπογραμμίζοντας ότι τα παιδιά της έμειναν ορφανά.

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Θα σου κάνουν κακό οι δικοί μου οι κουρεμένοι» - Οι απειλές στο θύμα

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Φίλοι και απλοί πελάτες που γνώριζαν το θύμα καταφθάνουν από το πρωί στο κατάστημα που διατηρούσε η άτυχη Βίκη που έπεσε θύμα του πρώην συντρόφου της. Στην πόρτα αφήνουν λουλούδια, κεριά και προσεύχονται γονατιστοί για εκείνη. Μία οικογενειακή φίλη του θύματος, μίλησε στην εκπομπή Tlive για όσα γνώριζε για την υπόθεση, αναφέροντας ότι ο δράστης είχε πέσει πολλές φορές στα χέρια της Αστυνομίας με όσα έκανε στο θύμα, αλλά ποτέ δεν τον συνέλαβαν!

Εκείνος ήταν συχνός «μπελάς» στο μαγαζί της πρώην συντρόφου του, αφού όποτε πήγαινε στο ουζερί που διατηρούσε η 41χρονη, της δημιουργούσε προβλήματα. Το ίδιο πίστεψαν όλοι ότι πήγε να κάνει και το βράδυ της Τετάρτης, μόνο που αυτή τη φορά ήταν διαφορετικά τα πράγματα: «Μπήκε γρήγορα, είχε σχεδόν κρυμμένο το όπλο, πέρασε ανάμεσα από τους πελάτες και εκτέλεσε την πρώην σύντροφό του. Τα σκάγια βρήκαν και την κόρη του θύματος που τραυματίστηκε.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φρίκη στην Κυψέλη: «O Ανδρέας σήμερα θα είχε γενέθλια» - Οι μαρτυρικές στιγμές του 7χρονου (Video)

Ο εφιάλτης της Ιωάννας και ο μαρτυρικός θάνατος του 7χρονου Ανδρέα - Στο φως στοιχεία σοκ για το κολαστήριο της Κυψέλης