Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Ο αδελφός μου ήταν ένα κακοποιημένο παιδί, τον χτυπούσε ο πατέρας μας» λέει η αδελφή του δολοφόνου

Τι αναφέρει στις δηλώσεις της;

4 Μαρτίου 2022 16:36
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Ο αδελφός μου ήταν ένα κακοποιημένο παιδί, τον χτυπούσε ο πατέρας μας» λέει η αδελφή του δολοφόνου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει τη χώρα η νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη όπου ο 42χρονος Λεοντής Βορριάς, μπήκε στο τσιπουράδικο που διατηρούσε η πρώην σύντροφός του, η 41χρονη Βίκυ (Ευρυδίκη Μπαζούκη), στην οδό Παπάφη και αφού την πυροβόλησε, στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η αδελφή του, με δάκρυα στα μάτια μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» λέγοντας πως ό,τι συνέβη ήταν μια τραγωδία.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για τον δολοφόνο της 41χρονης - «Είχε κάνει σκηνικά και άλλες φορές» (video)

Όπως είπε είχε γνωρίσει την 41χρονη και είχαν πολύ καλές σχέσεις. Σύμφωνα με την ίδια ο αδελφός της αγαπούσε πολύ την πρώην σύντροφό του, όμως τσακωνόντουσαν γιατί είχε ένα παιδί με μια άλλη γυναίκα και ζήλευε κι εκείνη.

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη

«Του είχε πει ότι αν ξαναπήγαινε σε εκείνη θα ήταν το τέλος της σχέσης τους. Εκείνος πήγε να δει το παιδί του γιατί είχε κοροναϊό, όμως η Βίκυ του είπε ότι τελείωσαν. Μας είπε να πάμε να της πάρουμε μαζί δαχτυλίδι για να την ηρεμήσει, αλλά εκείνη του είπε να μην την πλησιάσει», είπε η αδελφή του 41χρονου.

Αυτό που τον έκανε να χάσει τα λογικά του, όπως είπε, ήταν διάφορες αναρτήσεις που έκανε η 41χρονη στο Facebook με κάποιον άλλον. «Αυτό τον έφερε στο τέρμα», είπε.

Τα προβλήματα συμπεριφοράς

Παραδέχθηκε ωστόσο πως ο αδελφός της είχε αρκετά προβλήματα συμπεριφοράς και ήταν ιδιαίτερα βίαιος και με προηγούμενες σχέσεις του.

«Νομίζω δεν μπορούσε να δεχθεί την απόρριψη. Ήταν ένας άνθρωπος που από οχτώ χρονών δούλευε στις οικοδομές για να ζήσουμε, γιατί ο πατέρας μας ήταν αλκοολικός και η μητέρα μας με κατάθλιψη», τόνισε και πρόσθεσε πως και ο ίδιος είχε κακοποιηθεί όταν ήταν παιδί από τον πατέρα του.

Ο αδελφός μου ήταν παιδάκι και δούλευε και όταν γυρνούσε στο σπίτι έτρωγε πολύ ξύλο από τον πατέρα μας. Ήταν ένα κακοποιημένο παιδί που δυστυχώς δεν πήρε τη βοήθεια που έπρεπε γιατί όλοι το έκρυβαν. Μακάρι να είχε ζήσει στον δρόμο, παρά αυτό που βίωνε», κατάληξε με λυγμούς.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share