Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Κυψέλη: «O Ανδρέας σήμερα θα είχε γενέθλια» - Οι μαρτυρικές στιγμές του 7χρονου (Video)

«Έσπασα τον τάφο με ένα κομπρεσέρ και...»

17 Φεβρουαρίου 2022 10:38
Φρίκη στην Κυψέλη: «O Ανδρέας σήμερα θα είχε γενέθλια» - Οι μαρτυρικές στιγμές του 7χρονου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γεγονός ήταν η κακοποίηση και οι συνεχείς τιμωρίες για τον μικρό Ανδρέα, τον 7χρονο που δολοφονήθηκε στην Κυψέλη από τον σύντροφο της 29χρονης μητέρα του. Παράλληλα, μετά τη φρικτή υπόθεση δολοφονίας του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη από την μητέρα του και τον σύντροφό της, στο φως έρχεται μία ακόμη τεράστια αποκάλυψη που έχει να κάνει με 40 παιδιά, τα οποία αγνοούνται από τα σχολεία τους!

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος, που καταγράφηκε το 2017, έρχονται νέα στοιχεία στο φως για τις συνθήκες στις οποίες ζούσε το αγόρι, αλλά και τις ευθύνες που φέρουν οι αρχές.

Ο δικηγόρος του καθ' ομολογία δολοφόνου σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ αναρωτήθηκε: «Ο αδικοχαμένος Ανδρέας, που σήμερα θα είχε γενέθλια, πήγαινε σχολείο και ξαφνικά η μητέρα του τον κράτησε σπίτι και τον απομάκρυνε από το σχολείο. Ποια είναι η αντίδραση των Αρχών».

Ο κ. Αλέξης Φίλιος συνέχισε λέγοντας ότι ο σύντροφος της μητέρας «Ισχυρίστηκε ότι δεν έβαζε στο παιδί μονωτική ταινία, αλλά χαρτοταινία, και το έβαζε στον τοίχο, νηστικό, και την συγκεκριμένη ημέρα άκουσε έναν γδούπο και είδε τον μικρό πεσμένο. Προσπάθησε να τον ανανήψει, αλλά δεν τα κατάφερε. Η κακοποίηση και οι συνεχείς τιμωρίες είναι γεγονός.

Η γειτονιά άκουγε, στο σχολείο (τα παιδιά) δεν πήγαιναν, κακοποιήσεις… Σε ένα δώμα 12 τ.μ., χωρίς χώρισμα, ζούσαν τέσσερα άτομα. Δεν μπορεί να λέει η μητέρα ότι ήταν στον υπολογιστή και δεν ήξερε τι συνέβαινε».

Τι είπε στην ομολογία του ο δράστης

Ότι ήθελε να τιμωρήσει το παιδί υποστήριξε στην ομολογία του ο δράστης της δολοφονίας του 7χρονου στην Κυψέλη.

«Του μιλούσα και του έλεγα να σταματήσει να με κοροϊδεύει. Αυτός όμως έκλεισε τα αυτιά του με τα χέρια και άρχισε να τραγουδάει δυνατά θέλοντας να καλύψει με την ένταση της φωνής του, τη δική μου και να μου δείξει ότι δεν με ακούει.

Έλεγε συνεχώς λα, λα, λα. Αυτό το έκανε πάντα όταν τον τιμωρούσαν και ήξερε ότι με εκνευρίζει», δήλωσε ο 33χρονος Πολωνός, ο οποίος έθαψε το παιδί σε έναν αυτοσχέδιο τάφο στο μπαλκόνι και όταν αργότερα άλλαξαν σπίτι, πήρε τα οστά σε μία εργαλειοθήκη.

«Έσπασα τον τάφο με ένα κομπρεσέρ και στη συνέχεια έβαλα το αγόρι σε μία εργαλειοθήκη. Δεν μπόρεσα να δω σε τι κατάσταση ήταν ο Ανδρέας, γιατί το σώμα του το είχα τυλίξει σε υφάσματα.

Την εργαλειοθήκη αυτή την είχα κλειδωμένη με μία κλειδαριά και τον έπαιρνα μαζί μου, όπου και να πήγαινα. Επειδή ήθελα να τον τιμωρήσω, για να καταλάβει πως δεν πρέπει να συμπεριφέρεται έτσι, του έκλεισα το στόμα απότομα, με μία μονωτική ταινία που είχα για τη δουλειά μου.

Του εξήγησα μάλιστα, πως όταν ηρεμήσει, τότε θα τη βγάλω. Μετά πήγα στο δεύτερο υπολογιστή που έχουμε, για να εκτυπώσω κάτι εργασίες της αδερφής του και είδα τον Ανδρέα καθιστό στο πάτωμα. Δεν θεώρησα ότι έπαθε κάτι και συνέχισα να μην δίνω σημασία. Λίγο αργότερα που συνειδητοποίησα ότι ο μικρός είχε ώρα να κουνηθεί, γύρισα να δω αν είναι καλά και τότε κατάλαβα ότι δεν αναπνέει», είπε ο 33χρονος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share