«Τη σκότωσε γιατί...»! Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το έγκλημα στην Φθιώτιδα!

Αδιανόητο!

Η τραγωδία της Φθιώτιδας, όπου ένας άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του με κυνηγετικό όπλο και ύστερα αυτοκτόνησε, εμπεριέχει τρομερές λεπτομέρειες, σχετικά με το λόγο που ο 48χρονος προχώρησε σε αυτό το έγκλημα.

Expand player

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, ο ίδιος ζήλευε φρικτά την 50χρονη γυναίκα, έχοντας συνυπάρξει για 20 χρόνια, αλλά χωρίς να έχουν αποκτήσει παιδιά. Αναφορικά με το πώς βρέθηκαν τα πτώματά τους στο σπίτι τους, ένας γείτονας ειδοποίησε τους συγγενείς του ζευγαριού όταν είδε ότι η ώρα περνούσε και δεν είχαν ανοίξει το πρατήριο καυσίμων που διατηρούσαν στη Μακρακώμη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ζευγάρι εντόπισε η αστυνομία μέσα σε ένα λουτρό αίματος στο σπίτι του, που βρίσκεται στον δρόμο Μακρακώμης-Μάκρης.

Την αστυνομία, ειδοποίησε περίοικος, καθώς το ζευγάρι έμενε πάνω από το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούσε, και όταν πήγε να βάλει βενζίνη δεν είδε το κατάστημα ανοικτό και ανησύχησε.

Στο σημείο έφτασαν η μητέρα της γυναίκας και ο πατέρας του πρατηριούχου, οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία. Μαζί με τον αστυνομικό που έφτασε στο σπίτι έσπασαν ένα πλαϊνό παράθυρο και μπήκαν στο σπίτι.

Η εικόνα που αντίκρισαν ήταν σοκαριστική, αφού βρήκαν το ζευγάρι μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από καραμπίνα στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγος κείτονταν κι εκείνος νεκρός μέσα στα αίματα από βολή του ίδιου όπλου.

Το πρατήριο καυσίμων που διατηρούσε το ζευγάρι

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο τους, δεν είχαν δώσει δικαιώματα στη γειτονιά, ωστόσο μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι ο 48χρονος ζήλευε τη 50χρονη σύζυγό του

Πάντως όλα δείχνουν πως το ζευγάρι καυγάδισε και ο άνδρας πυροβόλησε την γυναίκα του και έπειτα αυτοκτόνησε.

Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας όπου θα γίνει νεκροτομή, ενώ οι αστυνομικοί διενεργούν προανάκριση για να ανακαλύψουν τα αίτια της τραγωδίας.

Νέα στοιχεία για το φονικό στη Βάρη! «Το μαύρο τζιπ των εκτελεστών και ο άνθρωπος που τους είδε»! (video)

Νέα φοβερά στοιχεία προκύπτουν για το φονικό στην ταβέρνα της Βάρης και, δη, τους εκτελεστές, αφού μετά την αποκάλυψη για εμπλοκή των συζύγων των θυμάτων, φαίνεται πως υπάρχει αυτόπτης μάρτυτας του εγκλήματος, με τους δράστες να έχουν έρθει στην περιοχή σε ένα μαύρο τζιπ.

Όπως έδειξαν τα πλάνα στο ρεπορτάζ του OPEN TV, βίντεο δείχνει του λόγου το αληθές για το μαύρο τζιπ, με τους τέσσερις εκτελεστές πολύ γρήγορα μετά το φονικό, να αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα και κάμερες ασφαλείας ενός καταστήματος να δείχνουν την πορεία του αυτοκινήτου στη διαφυγή τους, με τις Αρχές να εξετάζουν το υλικό.

«Ηταν πειθαρχημένοι οι εκτελεστές»

Την ίδια ώρα, στο ρεπορτάζ του OPEN TV και της Ευλαμπίας Ρέβη μιλά και ο άνθρωπος που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τέσσερις εκτελεστές της άγριας δολοφονίας των δυο ανδρών από το Μαυροβούνιο στη Βάρη. Οι δράστες που πέρασαν από μπροστά του, σύμφωνα με τον ίδιο, «ήταν πειθαρχημένοι, ήταν στρατός. Φαινόταν ότι ήταν εκπαιδευμένοι».

«Βλέπω και κατεβαίνουν τέσσερις μαυροντυμένοι, στρατός, σαν εκπαιδευμένοι. Όταν βγήκαν από το στενό και βγήκαν στην Βάρης, έβαλαν καπέλο και σήκωσαν κάτι σαν μάσκα, κασκόλ. Ένα αυτοκίνητο είδα να φεύγει προς την Βάρης – Κορωπίου» ανέφερε στη μαρτυρία του ο αυτόπτης μάρτυρας. «Η βόλτα του πρέπει να κράτησε επτά με οκτώ λεπτά και μετά από δυο λεπτά, μέχρι να πάνε να κάνουν τη ζημιά και να γυρίσουν» είπε ο μάρτυρας αναφερόμενος σε άτομο που μπήκε στην ταβέρνα πριν τη δολοφονία και φέρεται να έκανε κατόπτευση του χώρου.

«Σαν να έβλεπα την αλλαγή στον άγνωστο στρατιώτη. Ήταν πειθαρχημένοι, ήταν στρατός. Φαινόταν ότι ήταν εκπαιδευμένοι. Δεν είχαν πολλά λόγια, δεν μιλούσαν μεταξύ τους. Ο ένας πίσω από τον άλλον, σε απόσταση μισό μέτρο» πρόσθεσε ο άνδρας που είδε τους τέσσερις πιστολέρο να περνούν μπροστά του πριν και μετά την διπλή δολοφονία.

Οι Αρχές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να χρησιμοποίησαν κατά την εφαρμογή του σχεδίου τους δυο οχήματα. Πρόκειται για ένα μαύρο τζιπ το οποίο φαίνεται σε βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας της περιοχής και ένα ασημί σεντάν το οποίο ακολουθεί σε κοντινή απόσταση το τζιπ, και τα δυο έχουν φιμέ τζάμια.

Οι Αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν το σπίτι των θυμάτων και τις επαφές τους στην Ελλάδα ενώ δυο κινητά τηλέφωνα που ανήκαν στους δολοφονημένους άνδρες έχουν παραδοθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια καθώς είναι κλειδωμένα με κωδικό. Ενώ ένα μπρελόκ με κλειδιά και μια πιστωτική κάρτα εξετάζονται επίσης. Οι δυο γυναίκες με τα παιδιά τους διαμένουν σε ξενοδοχείο και αναμένουν να παραλάβουν τις σωρούς των συζύγων τους για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Νέα ποινή για τον Πάσσαρη! Τιμωρήθηκε με 4 φορές ισόβια και 49 χρόνια κάθειρξη! (video)

Νέα στοιχεία για το φονικό στη Βάρη! «Το μαύρο τζιπ των εκτελεστών και ο άνθρωπος που τους είδε»! (video)

Παιδοκτόνος στην Κέρκυρα: Σοκάρουν τα λόγια του! "Ήμουν σε άλλο κόσμο, δεν ήμουν εγώ..."

Διαβάστε περισσότερα θέματα για εγκλήματα στο Athensmagazine.gr