Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Νέα στοιχεία για το φονικό στη Βάρη! «Το μαύρο τζιπ των εκτελεστών και ο άνθρωπος που τους είδε»! (video)

Ραγδαίες εξελίξεις!

23 Ιανουαρίου 2020 12:16
Νέα στοιχεία για το φονικό στη Βάρη! «Το μαύρο τζιπ των εκτελεστών και ο άνθρωπος που τους είδε»! (video)

Νέα φοβερά στοιχεία προκύπτουν για το φονικό στην ταβέρνα της Βάρης και, δη, τους εκτελεστές, αφού μετά την αποκάλυψη για εμπλοκή των συζύγων των θυμάτων, φαίνεται πως υπάρχει αυτόπτης μάρτυτας του εγκλήματος, με τους δράστες να έχουν έρθει στην περιοχή σε ένα μαύρο τζιπ.

Όπως έδειξαν τα πλάνα στο ρεπορτάζ του OPEN TV, βίντεο δείχνει του λόγου το αληθές για το μαύρο τζιπ, με τους τέσσερις εκτελεστές πολύ γρήγορα μετά το φονικό, να αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα και κάμερες ασφαλείας ενός καταστήματος να δείχνουν την πορεία του αυτοκινήτου στη διαφυγή τους, με τις Αρχές να εξετάζουν το υλικό.

Βάρη ταβέρνα φονικό

«Ηταν πειθαρχημένοι οι εκτελεστές»

Την ίδια ώρα, στο ρεπορτάζ του OPEN TV και της Ευλαμπίας Ρέβη μιλά και ο άνθρωπος που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τέσσερις εκτελεστές της άγριας δολοφονίας των δυο ανδρών από το Μαυροβούνιο στη Βάρη. Οι δράστες που πέρασαν από μπροστά του, σύμφωνα με τον ίδιο, «ήταν πειθαρχημένοι, ήταν στρατός. Φαινόταν ότι ήταν εκπαιδευμένοι».

«Βλέπω και κατεβαίνουν τέσσερις μαυροντυμένοι, στρατός, σαν εκπαιδευμένοι. Όταν βγήκαν από το στενό και βγήκαν στην Βάρης, έβαλαν καπέλο και σήκωσαν κάτι σαν μάσκα, κασκόλ. Ένα αυτοκίνητο είδα να φεύγει προς την Βάρης – Κορωπίου» ανέφερε στη μαρτυρία του ο αυτόπτης μάρτυρας. «Η βόλτα του πρέπει να κράτησε επτά με οκτώ λεπτά και μετά από δυο λεπτά, μέχρι να πάνε να κάνουν τη ζημιά και να γυρίσουν» είπε ο μάρτυρας αναφερόμενος σε άτομο που μπήκε στην ταβέρνα πριν τη δολοφονία και φέρεται να έκανε κατόπτευση του χώρου.

«Σαν να έβλεπα την αλλαγή στον άγνωστο στρατιώτη. Ήταν πειθαρχημένοι, ήταν στρατός. Φαινόταν ότι ήταν εκπαιδευμένοι. Δεν είχαν πολλά λόγια, δεν μιλούσαν μεταξύ τους. Ο ένας πίσω από τον άλλον, σε απόσταση μισό μέτρο» πρόσθεσε ο άνδρας που είδε τους τέσσερις πιστολέρο να περνούν μπροστά του πριν και μετά την διπλή δολοφονία.

Οι Αρχές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να χρησιμοποίησαν κατά την εφαρμογή του σχεδίου τους δυο οχήματα. Πρόκειται για ένα μαύρο τζιπ το οποίο φαίνεται σε βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας της περιοχής και ένα ασημί σεντάν το οποίο ακολουθεί σε κοντινή απόσταση το τζιπ, και τα δυο έχουν φιμέ τζάμια.

Οι Αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν το σπίτι των θυμάτων και τις επαφές τους στην Ελλάδα ενώ δυο κινητά τηλέφωνα που ανήκαν στους δολοφονημένους άνδρες έχουν παραδοθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια καθώς είναι κλειδωμένα με κωδικό. Ενώ ένα μπρελόκ με κλειδιά και μια πιστωτική κάρτα εξετάζονται επίσης. Οι δυο γυναίκες με τα παιδιά τους διαμένουν σε ξενοδοχείο και αναμένουν να παραλάβουν τις σωρούς των συζύγων τους για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share