"Τεράστια προσοχή! Έρχονται..." - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί

Αναλυτική πρόγνωση!

Το δελτίου καιρού παρουσίασε ο έμπειρος μετεωρολόγος Σάκης Αρναύτογλου στην ΕΡΤ κάνοντας λόγο για "επιμονή" της καλοκαιρίας και της ηλιοφάνειας, με τη θερμοκρασία ωστόσο να σημειώνει μικρή πτώση αλλά και ισχυρούς ανέμους να πλήττουν ολόκληρη τη χώρα. Ωστόσο, αναφορά στις φθινοπωρινές βροχές έκανε νωρίς το πρωί ο Τάσος Αρνιακός, δείτε εδώ την πρόγνωση του μετεωρολόγου.

Expand player

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειδυτικοί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και τοπικά αναμένονται να φτάσουν έως και τ 8 μποφορ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει κατά τόπους έως και τους 33 βαθμούς.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

«Ο κυκλώνας έρχεται στην Ελλάδα από...» - Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί

Καιρός σήμερα: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί και σήμερα (15/9), μετά την χθεσινή (14/9) αναφορά του στο μεσογειακό κυκλώνα, που έρχεται στην Ελλάδα, με τον ίδιο να εκτιμά το πότε θα έρθει στην χώρα μας.

Ο μετεωρολόγος του Open επεσήμανε, ότι δεν μπορεί ακόμη να υπάρξει οριστική εκτίμηση, κυρίως για το υπό ποια μορφή θα έρθει ο κυκλώνας. Στην καλύτερη περίπτωση, θα εμφανιστεί ως ένα βαρομετρικό χαμηλό, με βροχές στα δυτικά παράλια.

Αναφορικά με τις καιρικές συνθήκες για την Τρίτη, τόνισε τον εκ νέου υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς, με τους ισχυρούς ανέμους να πνέουν στα 8 μποφόρ και τη θερμοκρασία να φτάνει τους 34 βαθμούς.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

"Πολύ ισχυροί άνεμοι": Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί!

Σάκης Αρναούτογλου: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον καιρό του ερχόμενου χειμώνα (photo)