Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάκης Αρναούτογλου: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον καιρό του ερχόμενου χειμώνα (photo)

«Τα προγνωστικά μοντέλα προβλέπουν ιδιαίτερα...»

13 Σεπτεμβρίου 2020 19:27
Σάκης Αρναούτογλου: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον καιρό του ερχόμενου χειμώνα (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

O Σάκης Αρναούτογλου έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εκτιμήσεις για τον καιρό του επερχόμενου χειμώνα. Με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να τονίζει ότι «μέχρι και το τέλος της επόμενης εβδομάδας...»

«Τα περισσότερα λοιπόν από τα προγνωστικά μοντέλα προβλέπουν ιδιαίτερα ζεστό χειμώνα ιδιαίτερα για τη Φινλανδία, και τα μισά από αυτά κανονικό χειμώνα για τις περισσότερες περιοχές της χώρας μας», αναφέρει ο αγαπητός σε πολύ κόσμο μετεωρολόγος..

«Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι εποχικές προγνώσεις δεν έχουν σε καμία περίπτωση την την ακρίβεια των καθημερινών, παρέχουν μια τελείως γενική εικόνα και μόνο τις αποκλίσεις από αυτό που ονομάζουμε κανονικά επίπεδα. Οπότε βλέποντας και λέγοντας», καταλήγει.

Μόλις δημοσιεύτηκαν και οι πρώτες "εκτιμήσεις" για τον επερχόμενο χειμώνα από τα μεγαλύτερα μετεωρολογικά κέντρα! Τα...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Sunday, September 13, 2020

Τα Μερομήνια μίλησαν: Χιονισμένα Χριστούγεννα παντού; Τι καιρό θα έχουμε τον φετινό χειμώνα;

H περίοδος που τα μερομήνια κάνουν την εμφάνισή τους κάθε χρόνο έφτασε και ο παρατηρητής Δημήτρης Τσούλης, από τα Νέα Στύρα της Εύβοιας, έδωσε στη δημοσιότητα τις προβλέψεις του.

Σύμφωνα με αυτές, ο φετινός χειμώνας αναμένεται ιδιαίτερα βαρύς, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και χιονισμένα Χριστούγεννα - ακόμα και σε πεδινές περιοχές.

Το Evia Plan δημοσίευσε τις προγνώσεις του Δημήτρη Τσούλη, ο οποίος παρατήρησε τα καιρικά σημάδια από τις 14 έως τις 25 Αυγούστου 2020, από τα Νέα Στύρα της Εύβοιας.

Η τάση - πρόβλεψη του καιρού αφορά στις περιοχές: Ανατολική Στερεά, Αττική, Εύβοια, Σποράδες, δυτικές και βόρειες Κυκλάδες και βορειοανατολική Πελοπόννησο.

Δείτε στο βίντεο, λοιπόν, όσα προβλέπει ο κ. Τσούλης για την εξέλιξη του καιρού από τις 14 Σεπτεμβρίου 2020 έως και το τέλος του Αυγούστου 2021.

Σοκαρισμένος με τον καιρό ο Σάκης Αρναούτογλου - Από τον απόλυτο καύσωνα στα...χιόνια

Σοκαρισμένος από την αλλαγή του καιρού είναι ο Σάκης Αρναούτογλου. Θέλησε να μοιραστεί την είδηση με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Στο ν λογαριασμό του στο Facebook, μίλησε για την ακραία αλλαγή θερμοκρασίας που αναμένεται στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς από τον απόλυτο καύσωνα φαίνεται θα έρθουν χιόνια. Για τον καιρό στην χώρα μας έχει ενημερώσει νωρίτερα ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό

«Εαν επαληθευθεί η πτώση τη θερμοκρασίας των 34-36 βαθμών που επιμένουν και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία οτι θα συμβεί την ερχόμενη Τρίτη στο Ντένβερ (Denver) (πρωτεύουσα της πολιτείας των ΗΠΑ, Κολοράντο σε υψόμετρο 1600 μέτρων) τότε θα πρόκειται για μια από τις πιο ακραίες αλλαγές θερμοκρασίας που έχω προσωπικά τουλάχιστον εγώ παρακολουθήσει, καθώς από τον απόλυτο καύσωνα που θα επικρατεί μέχρι και τη Δευτέρα η περιοχή θα βρεθεί σε συνθήκες βαρυχειμωνιάς με χιονόπτωση μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο!!
Για να δούμε..

Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου»

😮Εαν επαληθευθεί η πτώση τη θερμοκρασίας των 34-36 βαθμών που επιμένουν και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία οτι θα...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Friday, September 4, 2020
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share