Εφιάλτης βγαλμένος από κόλαση στην Ιταλία: Μοιράζουν σε οικογένειες τους νεκρούς τους καμένους μέσα σε δοχεία! (video)

Εικόνες θρίλερ

Με απόφαση των ιταλικών αρχών, η ιταλική αστυνομία και στρατοχωροφυλακή έχουν αρχίσει να διανέμουν τεφροδόχους θανόντων από κορωνοϊό στους οικείους τους, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η διασπορά του ιού.

Expand player

Τα συγκεκριμένα πλάνα έρχονται από το Μπέργκαμο, το επίκεντρο της υγειονομικής κρίσης στη γείτονα. Και οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν μένουν ανεπηρέαστοι από αυτή τη δύσκολη αποστολή.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορωνοϊού στην Ιταλία ήταν 159.516 τη Δευτέρα. Οι νεκροί έφτασαν τους 20.465. Παράλληλα, 35.435 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ιταλία και Ισπανία παίρνουν το ρίσκο: Αυτά τα καταστήματα ανοίγουν παρά τον κορωνοϊό

Μπορεί η Ιταλία και η Ισπανία να έχουν πληρωθεί, όπως λίγες χώρες έως τώρα στον πλανήτη από τον κορωνοϊό, σημειώνοντας μια πρωτοφανή τραγωδία, αλλά παρά το γεγονός, ότι μετρούν από 20.000 και 17.000 θανάτους αντίστοιχα, οι Κυβέρνήσεις αποφάσισαν να ξεκινήσουν την άρση των περιοριστικών μέτρων, ανοίγοντας συγκεκριμένα καταστήματα.

Σήμερα (13/4), Ισπανοί αστυνομικοί μοίραζαν μάσκες στο Μετρό, καθώς εργάτες σε εργοστάσια και οικοδομές επέστρεψαν σήμερα στην εργασία τους, παρότι ο εφιάλτης μοιάζει να επιστρέφει στην χώρα.

Από την Τρίτη (14/4) η Ιταλία θα επιτρέψει το άνοιγμα των βιβλιοπωλείων και των καταστημάτων παιδικών ρούχων.

Πιο αναλυτικά στην Ισπανία επιστρέφουν στις εργασίες τους εκτός από τους εργάτες και όσοι εργάζονται στην απολύμανση, στην ασφάλεια, στις τηλεπικοινωνίες και στα τελωνεία.

Οι οδηγίες που έχουν δοθεί στους εργαζόμενους είναι να μην μοιράζονται εργαλεία, μάσκες και γάντια και να κρατούν αποστάσεις 2 μέτρων.

Μπαρ, εστιατόρια, καφέ και νυχτερινά κέντρα θα παραμείνουν κλειστά για εβδομάδες.

Στην Ιταλία η γενική απαγόρευση ισχύει μέχρι τις 3 Μαΐου και μόνο συγκεκριμένα καταστήματα θα επαναλειτουργήσουν. Ωστόσο, στην Ιταλία δεν θα ανοίξουν τα εργοστάσια, ενώ κάποιες περιοχές αρνούνται να δεχτούν το άνοιγμα έστω και των λίγων αυτών επιχειρήσεων.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θρίλερ στην Κωνσταντινούπολη: Θετικοί στον κορωνοϊό 443 υπάλληλοι του δήμου

Κορωνοϊός live: «Αγγίζει» τα 2 εκατομμύρια κρούσματα και τους 120.000 θανάτους ο φονικός ιός

6 μηνών βρέφος θετικό στον κορωνοϊό μετά από επέμβαση ανοιχτής καρδιάς - Η δραματική ιστορία της μικρής Έριν (Video)