Ο εφιάλτης επιστρέφει στην Ισπανία: Αυξήθηκαν οι νεκροί από κορωνοϊό σε ένα 24ωρο!

Ο εφιάλτης του κορωνοϊού φαίνεται να γυρίζει στην Ισπανία, αφού οι νεκροί σε σύγκριση με την χθεσινή (11/4) αποτίμηση αυξήθηκαν, σημειώνοντας ακόμη 619 σε ένα 24ωρο.
Η χώρα, αυτή τη στιγμή, έχει 16.792 θανάτους σε σχέση με τους 16.353 την προηγούμενη μέρα, με το Υπουργείο Υγείας να μην κρύβει την ανησυχία του, έχοντας δει το προηγούμενο διήμερο να πέφτει.
Τα επιβεβαιωμένα περιστατικά κρουσμάτων από τον COVID-19 αυξήθηκαν σήμερα στην Ισπανία σε 166.019 από 161.852 χθες, δηλαδή κατά 4.167 σε μία ημέρα.
Στο έλεος του κορωνοϊού ολόκληρος ο πλανήτης – Ξεπέρασαν τις 108.000 οι νεκροί
Στο έλεος του κορωνοϊού βρίσκεται ολόκληρος ο πλανήτης με τα κρούσματα του κορωνοϊού να ξεπερνούν το 1,7 εκ. και τους νεκρούς να ανέρχονται στις 108.252, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται όλο και πιο χαμηλά στη “μαύρη” λίστα των κρουσμάτων παγκοσμίως.
Περιστατικά μόλυνσης έχουν αναφερθεί σε 210 χώρες και περιοχές, από την εμφάνιση των πρώτων κρουσμάτων στην Κίνα, το Δεκέμβριο του 2019.
Οι ΗΠΑ ξεπέρασαν την Ιταλία ως η χώρα με τον υψηλότερο αριθμό θανάτων λόγω του κορωνοϊού, καταγράφοντας πάνω από 20.000 νεκρούς από τότε που ξέσπασε η πανδημία, σύμφωνα με τον απολογισμό του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς.
Ο συνολικός αριθμός των νεκρών είναι πλέον 20.506 στην άλλη άκρη του Ατλαντικού κι αποτελεί τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων από κορωνοϊό παγκοσμίως.
0 ΣΧΟΛΙΑ