Bershka: Βρήκαμε τη γόβα που φωνάζει από μακριά "άνοιξη" σε τιμή "θανάτου"

Θα τη λατρέψεις!

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka τη must have γόβα που φωνάζει από μακριά "άνοιξη" με μόλις 25,99 ευρώ!

Expand player

Ποια γυναίκα δεν λατρεύει τα παπούτσια και ειδικά τα ψηλοτάκουνα; Ποια γυναίκα δεν έχει λατρέψει το δωμάτιο - παπουτσοθήκη της Κάρι Μπάντσο στη σειρά Sex & The City;

Το Athensmagazine.gr επειδή ξέρει τη μανία και την αγάπη σου για παντός είδους υποδήματα και δη τις γόβες κι επειδή θέλει να σε κρατά πάντα ενήμερη σχετικά με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, βρήκε για σένα σήμερα την τέλεια γόβα, στην τέλεια τιμή!

Είναι φούξια, είναι εξώφτερνη κι έχει υπέροχα κορδόνια που μπορείς να δέσεις σε όποιο ύψος του ποδιού σου εσύ θέλεις. Μπορείς να την κρατήσεις σε "low profile" δένοντας τη γύρω από τον αστράγαλό σου ή να δώσεις μια ιδιαίτερη νότα στην εμφάνισή σου τυλίγοντας την χιαστί γύρω από την γάμπα σου.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα την ερωτευτείς από την πρώτη ματιά όπως κι εμείς. Θα τη βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο e shop τους. Αγόρασε τη μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν ακόμη αναρωτιέσαι με τι μπορείς να τη συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το ψηλόμεσο τζιν με σκισίματα που θα κρατήσει ένα μίνιμαλ στιλ στην εμφάνιση σου και θα κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν στις γόβες σου!

Bershka: Το passepartout κορμάκι που θα φοράς μέρα νύχτα κοστίζει μόλις 9,99€!

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το πιο μίνιμαλ και ταυτόχρονα εντυπωσιακό κορμάκι που θα αναδείξει τις καμπύλες σου και δεν θα θες να αποχωριστείς!

Τα κορμάκια είναι αυτά που μας τρέλαναν όλο το χειμώνα και δεν ξέραμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε και τώρα ήρθε η νέα κολεξιόν με τα καλοκαιρινά που είναι ακόμα πιο σέξι και η δουλειά μας γίνεται ακόμη πιο δύσκολη! Είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα καθώς αποτελεί την απάντηση στο αιώνιο ερώτημα "τι να φορέσω". Πόσο μάλλον το συγκεκριμένο που θα απογειώσει ένα total black outfit αλλά παράλληλα μπορεί να γίνει και το passepartout σου για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ στην εκπληκτική τιμή των 9,99€!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις για μία απλή βόλτα με τις φίλες σου, ρίξε μια ματιά σε αυτό το διαχρονικό τζιν και απογείωσε ακόμη και την πιο απλή σου εμφάνιση. Αν πάλι η βόλτα σου καταλήξει σε βραδινή έξοδο, μην ανησυχείς καθόλου, απλά συνδύασε το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Bershka e shop: Τα γυαλιά ηλίου που έχουν λατρέψει όλες οι instagrammers κοστίζουν μόλις 9,99€!

Bershka e - shop: Βρήκαμε την τσάντα που κάνει θραύση στο instagrma σε απίστευτη τιμή

Bershka e - shop: Σου βρήκαμε το no 1 πέδιλο της σεζόν στην πιο τέλεια τιμή