Οργή Κώστα Κωστόπουλου για Έλενα Αθανασοπούλου: «Απειλές, ψεύδη και χυδαία απόπειρα συκοφάντησης» (Video)

Όσα δήλωσε ο πρώην σκηνοθέτης του «Σασμού»

Ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος, το μεσημέρι του Σαββάτου, μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» στο MEGA και τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη για όσα υποστηρίζει η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου.

Expand player

Μεταξύ άλλων, ο πρώην σκηνοθέτης της σειράς «Σασμός» έκανε λόγο για απειλές και χυδαία απόπειρα συκοφάντησης.

Ειδικότερα, ο ρεπόρτερ του Μεγάλου Καναλιού τόνισε πως «ο Κώστας Κωστόπουλος μιλάει ξεκάθαρα για απειλές, για ψεύδη, για χυδαία απόπειρα συκοφάντησης και λέει ότι για λόγους ευθύτητας και αξιοπρέπειας παραιτείται από τον πολύ σημαντικό ρόλο του και από την πολύ μεγάλη επιτυχία την οποία κάνει φέτος.

«Θα προσφύγει στη δικαιοσύνη καθώς, σύμφωνα με όσα λέει η Έλενα Αθανασοπούλου, πρόκειται για μια μήνυση στην εισαγγελία η οποία πήγε στις αστυνομικές αρχές και θα ξεκινήσει εξέταση» συμπλήρωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για τη συνομιλία που είχε με τον Κώστα Κωστόπουλο.

«Ο Κώστας Κωστόπουλος λέει ξεκάθαρα πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για να βρει το δίκιο του» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος στο MEGA.

Σεισμός στον Alpha - Η ανακοίνωση που θα συζητηθεί

Συναγερμός έχει σημάνει στον ALPHA μετά την αποκάλυψη πως ο σκηνοθέτης που καταγγέλλει ηθοποιός για βιασμός είναι ο σκηνοθέτης του Σασμού. Μάλιστα, ο Κώστας Κωστόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια, αφού ο ίδιος σε σχετική ανάρτηση που έκανε αναφέρει πως ουδέποτε προέβη σε αυτή την πράξη.

Να σημειωθεί πως η Έλενα Αθανασοπούλου μπορεί να μην έχει πει πουθενά στην καταγγελία της το όνομα του, ωστόσο, τον "φωτογραφίζει" με τα λεγόμενα της.

Πολλά ακούγονται λοιπόν από χθες 4/5 που έγινε γνωστό το όνομα του, με ορισμένους να αναρωτιούνται αν σταματήσει πρόωρα η σειρά, αφού πλέον δεν έχουν σκηνοθέτη και μπορεί να αργήσει να βρεθεί νέος.

Η ανακοίνωση του ALPHA για τον Σασμού

Πριν λίγη ώρα, ο ALPHA μέσα από το λογαριασμό που διαθέτει στο twitter θέλησε να απαντήσει στις φήμες αυτές, γράφοντας πως η σειρά συνεχίζει κανονικά.



Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γιώργος Λιάγκας: «Προφανώς ισχυρίζεται ότι...» - Όσα αποκάλυψε ο Κώστας Κωστόπουλος στον παρουσιαστή για την καταγγελία βιασμού

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να εκλείψουν...» - Το σχόλιό της για την παραίτηση του Κώστα Κωστόπουλου από τον Σασμό μετά την καταγγελία βιασμού