Παλάτι: Το σπίτι του Νίκου Μουτσινά μας άφησε άφωνους!

Οι φωτογραφίες θα σας κάνουν να παραμιλάτε!

Έχει θέα ολόκληρο δάσος το σπίτι του Νίκου Μουτσινά! Μια ματιά αρκεί για να πάθετε "ανακοπή" με τις φωτογραφίες από μέσα και έξω!

Expand player

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά του στο Instagram! Μένει σε ένα υπέροχο και cozy σπίτι στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τα δυο αγαπημένα του σκυλιά.

Συχνά ανεβάζει βίντεο με τα παιχνίδια που κάνουν όλοι μαζί. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό χρώμα, ενώ ο μοντέρνος γκρι καναπές του ξεχωρίζει…

Νίκος Μουτσινάς: Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή που συγκινεί!

Η εξομολόγηση για την προσωπική του Νίκου Μουτσινά ζωή που συγκινεί!

Ο παρουσιαστής, που είναι φέτος στα καλύτερα του επαγγελματικά και προσωπικά, είχε ανεβάσει πριν καιρό στο Instagram μια φωτογραφία από ένα καλοκαίρι το οποίο τον βρήκε με περιττά κιλά! Έδειξε για πρώτη φορά την κοπέλα του! Είναι μια κούκλα!

Ο Νίκος, πίστεψε στον εαυτό του, όπως αναφέρει στην λεζάντα της ανάρτησης του και αποφάσισε να αγκαλιάσει το σώμα του! Συγκεκριμένα, γράφει:

«Αυτή η φωτογραφία είναι απο το περσινό καλοκαιρι. Βλέπεις τη διαφορά ε; Μια μερα ανέβηκα στη ζυγαρια λοιπον και είδα τον αριθμό 103. Κάπως ταραχτηκα, φοβήθηκα και αγχώθηκα! Συνειδητοποίησα ποσό τιμωρουσα τον εαυτό μου χρόνια τώρα ,δεν με αγαπούσα. Συνειδητοποίησα πως με πρόδωσα. Αφήνουμε τον εαυτό μας στην άκρη για να επιβεβαιωσουμε την έλλειμματικοτητα μας. Δεν ηξερα τι πρεπει να κανω και πως μπορω να φτάσω στα κιλα που θέλω! Το μόνο που έκανα ήταν να σκεφτώ τον εαυτό μου με πολύ περισσότερα κιλά και η εικόνα με τάραξε ακόμη παραπάνω! Δεν έχει να κάνει με το τι μου έλεγαν οι γύρω μου. Είχε σημασία το πως ένιωθα εγώ. Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου, δεν μου άρεσε που δεν μπορούσα να ντυθώ όπως θέλω, δεν μου άρεσε που δεν είχα την αντοχή που θέλω. Δεν μου άρεσα καθόλου. Πήρα λοιπόν την απόφαση να σταθώ απέναντι σε μένα και να με αγκαλιάσω , να κάνω το χρεος μου απέναντι στον εαυτό μου, απέναντι στο σώμα μέσα στο οποίο ζω, να με σεβαστώ και να με αγαπήσω από την αρχή .

Ξεκινησα λοιπόν να κάνω διατροφή και όχι δίαιτες εξπρές (που συνήθιζα) και να πετάξω τα κιλά που δεν ήθελα αργά,αλλά σταθερά. Έβαλα στόχο ! Όχι για τους άλλους , αλλά για’μενα , αν εγώ δεν επιλέξω να είμαι υγειής τότε ποιος . Αν εσυ δεν επιλέξεις να παλέψεις για σένα τότε ποιος;
Αν το έκανα εγώ (που δεν φημίζομαι για την υπομονή μου σχετικά με την στέρηση) μπορείς κι εσυ! Αλήθεια μπορείς! Αρκεί να σκεφτείς τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του! Γίνε σύμμαχος σου, μάθε να σε αγαπάς και να είσαι ευτυχισμένος »

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Νίκος Μουτσινάς: Ο μεγάλος χωρισμός που του στοίχισε και του άλλαξε ριζικά τη ζωή!

Ο μεγάλος χωρισμός που στοίχισε στον Νίκο Μουτσινά και του άλλαξε ριζικά τη ζωή!

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ τον τελευταίο καιρό βιώνει την απόλυτη ευτυχία και χαίρεται κάθε το λεπτό της ζωής του, κάτι που σίγουρα του αξίζει. Μέσα στα χρόνια έχει αναθεωρήσει πολλά στη ζωή του και ειδικότερα μετά το θάνατο της μητέρας του προσπαθεί περισσότερο για το καλύτερο. Πριν όμως από αυτό το γεγονός είχε ζήσει πάλι ένα δύσκολο περιστατικό όπως είναι και ο χωρισμός των γονιών του.

Αφορμή να θυμηθούμε το πόσο εξελίσσεται και κρατάει μόνο τα καλά στάθηκε μια παλιά τηλεοπτική εξομολόγηση στον Γιώργο Λιάγκα, σχετικά με το πως αισθάνθηκε ο ίδιος όταν χώρισαν οι γονείς του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής είχε μιλήσει στη βραδινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για το γεγονός πως μεγάλωσε μαζί με την μητέρα, τον παππού και την γιαγιά του καθώς και για τη σχέση που προσπάθησε να αναπτύξει με τον πατέρα του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νίκος Μουτσινάς: Έδειξε για πρώτη φορά την κοπέλα του! Είναι μια κούκλα!

Ο Νίκος Μουτσινάς έδειξε για πρώτη φορά την κοπέλα του! Είναι μια κούκλα!

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ τον τελευταίο καιρό κάνει πραγματικά χαμό με την εκπομπή και το χιούμορ του!

Ο ίδιος αρκείται να είναι θέμα συζήτησης μόνα για τα επαγγελματικά του και δεν έχει δώσει δικαίωμα να σχολιαστή κάτι από την προσωπική του ζωή!

Όμως αυτή τη φορά κάτι έγινε στο πλατό και εμφανίστηκε ξαφνικά μια κούκλα μελαχρινή κοπέλα και ο Νίκος Μουτσινάς δεν πίστευε πραγματικά στα ματιά του!

Τι ακριβώς συνέβη; Θα σας το αποκαλύψουμε τώρα!

Η όμορφη κοπέλα δεν είναι στην πραγματικότητα σύντροφός του αλλά μια θαυμάστρια του που στο τηλεπαιχνίδι του Γιώργου Λιάγκα είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να είχε σχέση με τον Νίκο Μουτσινά!

Αυτό φυσικά δεν έμεινε έτσι και η παραγωγή από το ''Καλό Μεσημεράκι'' την κάλεσε στο πλατό για να την γνωρίσει και ο παρουσιαστής! Η αντίδρασή του ήταν πραγματικά μοναδική!

Δείτε το βίντεο στο (6:25):

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Νίκος Μουτσινάς: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο παρουσιαστής!

Νίκος Μουτσινάς: Η τοποθέτηση που μας παραξένεψε! "Δεν μου αρέσουν οι..."

Για περισσότερα gossip θέματα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!