Αυτή είναι η μυστική χρήση της κουτάλας για τα μακαρόνια που ελάχιστοι γνωρίζουν

Δοκιμάστε το!

Αυτή είναι η μυστική χρήση της κουτάλας για τα μακαρόνια που ελάχιστοι γνωρίζουν

Expand player

Το διαδίκτυο έχει τη «μαγική» ιδιότητα να μάς ανατρέπει με μια απλή ανάρτηση όλη μας τη ζωή (που λέει ο λόγος) και να μάς κάνει να αμφισβητούμε κάθε τι που θεωρούσαμε μέχρι πρότινος παραδεδεγμένη γνώση. Βάζει τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα και ρίχνει κρεμμύδι! Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!

Το τελευταίο «χτύπημα» ήρθε από το Facebook, όταν ένας χρήστης αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του προφίλ τη δεύτερη χρήση της κουτάλας για τα μακαρόνια.

Ξέρεις για ποια λέμε: Για εκείνη την κουτάλα με τα «δοντάκια» περιμετρικά και την τρύπα στη μέση. Φανταζόμαστε ότι θα ξέρεις πως χρησιμεύει για να σουρώνεις με ευκολία τα μακαρόνια. Αυτό που ελάχιστοι όμως γνωρίζουν είναι ότι η τρύπα στη μέση μπορεί να σε βοηθήσει να αποφασίσεις πόσα ζυμαρικά πρέπει να βάλεις στην κατσαρόλα. Πιο συγκεκριμένα, τα μακαρόνια τα οποία χωρούν στο άνοιγμα αυτό αποτελούν την ιδανική ποσότητα για ένα άτομο, κοινώς μία μερίδα.

Το μυστικό αυτό βέβαια δεν ισχύει για τις κουτάλες εκείνες που έχουν παραπάνω από μία τρύπες ή για όσους επίδοξους μάγειρες έχουν πραγματικά λατρεία με τις μακαρονάδες.

Παίρνει μία φόρμα από κέικ και γεμίζει μακαρόνια! Παρμεζάνα και… Το αποτέλεσμα; Θα σας εντυπωσιάσει!

Μόλις δείτε το αποτέλεσμα αυτού του... πειράματος με τα μακαρόνια θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς! Τι συμβαίνει; Απίθανο!

Είμαστε εδώ για εσάς! Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας; Αυτό σημαίνει ότι δε θα φτιάξετε σπαγγέτι με κεφτεδάκια, σωστά; Όταν μεταμορφώσετε αυτή τη συνταγή, όχι μόνο θα εκπλαγούν οι καλεσμένοι σας, αλλά θα έχετε δημιουργήσει ένα φοβερό εντυπωσιακό ορεκτικό ή γιατί όχι κυρίως πιάτο!

Διαβάστε με την ευκαιρία: Αυτές οι φοιτήτριες έβαλαν τα μακαρόνια μέσα στην κατσαρόλα. Ωστόσο στην συνέχεια...

Θα χρειαστείτε:

1 συσκευασία σπαγγέτι
1 1/2 κουταλιές ελαιόλαδο
Μαργαρίνη
1 1/2 κούπα τριμένη παρμεζάνα
1 1/2 κούτα σάλτσα ντομάτας
12 μαγειρεμένα κεφτεδάκια
Μας αρέσει όταν έχει εντυπωσιακή εμφάνιση το φαγητό και ταυτόχρονα έχει γνώριμη αίσθηση. Σίγουρα θα δοκιμάσουμε να φτιάξουμε αυτή τη συνταγή! Αφήστε μας τα σχόλιά σας αν σας άρεσε αυτή η πρωτότυπη ιδέα για το κλασικό συνδυασμό κεφτεδάκια με σπαγγέτι!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr πόσο εύκολα μπορείτε να το φτιάξετε:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βάζει ζυμαρικά σε μία κούπα του καφέ, όταν δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε στην κουζίνα σας!

Mac n' cheese αλά ελληνικά!

Πανεύκολη και αφράτη μακαρονόπιτα με φέτα!

Δείτε όλες τις συνταγές στο Athensmagazine.gr