Κρήτη: Επίθεση πατέρα σε μαθητή γιατί έκλεψε το κινητό της κόρης του!

«Άναψαν τα αίματα» το πρωί σε σχολείο του Ρεθύμνου στην Κρήτη, όταν πατέρας φέρεται να έκανε επίθεση σε μαθητή, σύμφωνα με πληροφορίες!Ευτυχώς πριν ξεφύγει η κατάσταση, επενέβη ένας εκπαιδευτικός και τα πνεύματα ηρέμησαν.
Δείτε επίσης: Σοκ στην Κρήτη: Κρεμάστηκε αστυνομικός!
Την κατάσταση έσωσε εκπαιδευτικός που έσπευσε να κατευνάσει τα πνεύματα και να χωρίσει τον άντρα και τον ανήλικο πριν έρθουν τα χειρότερα. Το περιστατικό είναι ανησυχητικό, καθώς έρχεται να προστεθεί σε σειρά αντίστοιχων καταστάσεων.
Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες συνέβη, όταν μια μαθήτρια θεώρησε ότι ένας συμμαθητής της, τής είχε κλέψει το κινητό της τηλέφωνο. Τότε, η ανήλικη κάλεσε τον πατέρα της για να… «καθαρίσει».
Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, κινήθηκε απειλητικά προς τον ανήλικο, ωστόσο ευτυχώς παρενέβη εκπαιδευτικός και αποσόβησαν τα χειρότερα.
Ο πατέρας της μαθήτριας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήταν πολύ ενοχλημένος.
Τα παιδιά είχαν σοκαριστεί και αναστατωθεί από τα τεκταινόμενα και η κατάσταση κόντεψε να βγει εκτός ελέγχου, όταν έφτασε στη σχολική μονάδα ο πατέρας του ανήλικου μαθητή.
Η σχολική κοινότητα τηρεί χαμηλούς τόνους και προσπαθεί να διαχειριστεί ήρεμα την κατάσταση.
Σοκ στην Κρήτη: Κρεμάστηκε αστυνομικός!
Τέλος στη ζωή του με έναν αδιανόητο τρόπο έβαλε ένας αστυνομικός στην Κρήτη, ο οποίος λόγω μακροχρόνιου προβλήματος υγείας δεν υπηρετούσε. Οργή και πόνος! Νταήδες κρέμασαν 11χρονη συμμαθήτριά τους από δέντρο για να γελάσουν! (photos)
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Creta Live, ο άνδρας που παλαιότερα υπηρετούσε σε πρεσβεία στο εξωτερικό, μετά από ένα ατύχημα που είχε έμεινε καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και αναγκάστηκε να απέχει από τα καθήκοντά του.
Καθώς φαίνεται, ψυχολογικοί λόγοι τον ώθησαν στο απονενοημένο, και μάλιστα με τρόπο απίστευτο. Ο άνδρας, με ένα μηχανισμό στο κάθισμά του, δενόταν από τη μέση και μπορούσε να σηκωθεί για να μετακινηθεί. Αυτός ο μηχανισμός έμελε να αποδειχθεί μοιραίος, καθώς αντί να τον περάσει γύρω από τη μέση του, τον πέρασε στο λαιμό του, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή…
Σοκ στα Χανιά: Βρήκαν νεαρό κρεμασμένο μέσα στο σπίτι του!
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κρήτη από την αυτοκτονία ενός 39χρονου άνδρα στα Χανιά. Τεράστια ανατροπή: Αυτοκτονία ήταν τελικά ο θάνατος που σκόρπισε θλίψη!
Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ ο 39χρονος βρέθηκε εντός του σπιτιού του με ένα κομμάτι σχοινί γύρω από τον λαιμό του. Το άψυχο σώμα του εντόπισαν οι συγγενείς του άτυχου άνδρα, οι οποίοι αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει, ωστόσο ήταν ήδη αργά και η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Ερευνούν το περιστατικό οι Αρχές
Ταυτόχρονα οι Αρχές έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για την υπόθεση, αφού ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια της τραγωδίας. Σημειώνεται ότι επίσης δεν είναι γνωστό εάν ο 39χρονος στα Χανιά αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα το οποίο θα τον οδηγούσε στην αυτοκτονία.
Καταληκτικά να αναφερθεί πως αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος που σημειώνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας στην Κρήτη, αφού λίγο νωρίτερα την τελευταία του πνοή είχε αφήσει ένα αγοράκι μόλις 2 ετών το οποίο αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια.
Σοκ: 16χρονος αυτοκτόνησε ύστερα από εκφοβισμό!
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για την αυτοκτονία ενός 16χρονου που από τον εκφοβισμό που τους ασκούσαν έβαλε τέλος στην ζωή του. Δεν πίστευε στα μάτια της η μητέρα του..






0 ΣΧΟΛΙΑ