ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καιρός: Αίθριος παραμένει ο καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας!

Καιρός: Αίθριος παραμένει ο καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Κυριακή, και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

Δείτε επίσης: Καιρός: Συνεχίζεται η ηλιοφάνεια!

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα βόρεια ηπειρωτικά, τις πρωινές και βραδινές ώρες, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3-5 μποφόρ και στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.

Τι καιρό θα κάνει σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στη Μακεδονία τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τις πρωινές ώρες τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα “πνίξουν” την Ελλάδα! Η Χριστίνα Σούζη προειδοποιεί! (Video)

Η Χριστίνα Σούζη προειδοποιεί για την αλλαγή του καιρού! Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στο Ιόνιο που από το απόγευμα θα γίνουν πιο έντονες στα Ηπειρωτικά και την Κρήτη! Οι άνεμοι θα φτάσουν μέχρι τα έξι μποφόρ! Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 26- 27 βαθμούς! 

Στην Αττική θα εκδηλωθούν από τις μεσημβρινές ώρες τοπικές μπόρες και ίσως παρωδική καταιγίδα! 

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και τα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Στα υπόλοιπα αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 στρεφόμενοι βαθμιαία από το μεσημέρι και από τα βόρεια σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με σποραδικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4, σταδιακά από το μεσημέρι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και τη νύχτα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή πρόσκαιροι όμβροι.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι στην κεντρική Μακεδονία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή πρόσκαιροι όμβροι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και σταδιακά από το μεσημέρι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο, αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, βαθμιαία από το μεσημέρι και από τα βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στη δυτική Στερεά και πιθανώς στην Ήπειρο, κυρίως στα ορεινά.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους στα ηπειρωτικά και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Από το βράδυ οι νεφώσεις θα αυξηθούν εκ νέου και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα ανατολικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4, σταδιακά από το μεσημέρι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και τη νύχτα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στην Κρήτη όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία από το απόγευμα από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές στα νότια.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια βορειοδυτικοί 4 έως 5 μποφόρ. Σταδιακά από το μεσημέρι στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς 4 έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου