Οι καλύτερες επιλογές για ένα..γευστικό ξεκίνημα της νέας Χρονιάς!!

Ώρα για το πρώτο brunch!
Τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης ενώνουν τις… κουτάλες τους, προσαρμόζουν τα μενού τους και προσφέρουν τα πρώτα πλούσια γεύματα της χρονιάς σε τιμές για όλα τα βαλάντια! Εσένα, πόσο… πεινασμένο θα σε βρει το 2012;
La Locanda
Ωράριο: 13:00-16:00
Κόστος: €90/άτομο (ενήλικες), €45/παιδιά (έως 12 ετών)
Περιλαμβάνει Buffet menu με: σαλάτες (πανδαισία με ρόδι, γαλοπούλα και βινεγκρέτ μανταρίνι, caprese, κομποζέ με σολομό και αβοκάντο κ.ά), antipasti (σπαράγγια με σπεκ, ταρτάρ ψητής μελιτζάνας), κρύα πιάτα (σολομός μαρινάτος με Prosecco), ζεστά πιάτα (κουνέλι με σάλτσα Soave, μπιφτεκάκια σχάρας, χοιρινό με Vinsanto), pasta και risotto (γαργανέλι με πορτσίνι, ριζότο με σπαράγγια), επιδόρπια (τούρτα κάστανο, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, βασιλόπιτα, σβίγγοι με μέλι και καρύδι) κ.ά.
Info: Ξεν/χείο Πεντελικόν, Δηληγιάννη 66, Κηφισιά, τηλ. 210 6230650-6
Βυζαντινό
Ωράριο: 13:00-16:30
Κόστος: €115/άτομο με δωρεάν parking
Περιλαμβάνει: πλούσιο μπουφέ με ζωντανή μουσική, ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τα παιδιά κ.ά.
Info: Ξεν/χείο Hilton, Βασ. Σοφίας 46, Αθήνα, τηλ. 210 7281351
Semiramis
Ωράριο: Από 13:00 (απαιτείται κράτηση)
Κόστος: €65/άτομο, €40/παιδί
Περιλαμβάνει: σαλάτες (ανάμεικτη με βινεγκρέτ λεμόνι, σαλάτα με μάραθο, μήλο, πορτοκάλι, ρόδι και βινεγκρέτ από λευκό βαλσάμικο), ποικιλία αλλαντικών και τυριών, καπνιστό σολομό, στρούντελ κοτόπουλου και μοτσαρέλα, κολοκυθόπιτα, μοσχάρι μπρεζέ με κρεμμυδάκια, πεσκανδρίτσα με σάλτσα λευκού κρασιού, φαρφάλες με θαλασσινά, σούπα από αγκινάρες Ιερουσαλήμ, λαχανικά ατμού, βασιλόπιτα, μάφιν, κρέπες, cheese cake, φρούτα εποχής κ.ά.
Info: Χαρ. Τρικούπη 48, Κηφισιά, τηλ. 210 6284400
Café Zoe
Ωράριο: 12:30-16:00
Κόστος: €100/άτομο
Περιλαμβάνει: ζωντανή μουσική και πλήρη μπουφέ (ποικιλία τυριών, σολομό ποσέ με σάλτσα σαμπαγιόν και κόκκινο χαβιάρι, μπουγιαμπέσα σούπα, μοσχαρίσια μπριζόλα με αυθεντικό γκρέιβι, σφυρίδα ψητή με δεντρολίβανο, χοιρινό φιλέτο με καραμελωμένες γλυκοπατάτες και μήλα, φιλετάκια μοσχαρίσια γάλακτος με μανιτάρια, τούρτα με κρέμα πορτοκάλι και γλάσο κ.ά.).
Info: Λεωφ. Συγγρού 89-93, Αθήνα, τηλ. 210 9206000
Gallo Nero
Ωράριο: Από 13:00
Κόστος: €55/άτομο
Περιλαμβάνει: πιάνο και τραγούδι συνδυασμένο με ελληνικές και ιταλικές γεύσεις (ποικιλία αλλαντικών και τυριών, τρεις επιλογές σε σαλάτες, πένες allegre, ταλιατέλες ταρτούφο, ψαρονέφρι με μπέικον σε σάλτσα ροκφόρ, κοτόπουλο με αμύγδαλα, γουρουνόπουλο, πατάτες με παρμεζάνα, βραστά λαχανικά, πανακότα, κορμός, τιραμισού κ.ά.).
Info: Ξεν/χείο Park, Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα, τηλ. 210 8894500, [email protected]






0 ΣΧΟΛΙΑ