ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μεγάλα προβλήματα και στα ΜΜΜ λόγω χιονιά! – Αλλαγές σε δρομολόγια ΗΣΑΠ, Μετρό και λεωφορεία!

Μεγάλα προβλήματα και στα ΜΜΜ λόγω χιονιά! – Αλλαγές σε δρομολόγια ΗΣΑΠ, Μετρό και λεωφορεία!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού σιδηρόδρομου εκτελούνται από σήμερα το πρωί μέχρι τον σταθμό «Ειρήνη», εξαιτίας της κακοκαιρίας, καθώς το χιόνι που έπεσε από χθες το βράδυ στην Αθήνα έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Παράλληλα, με τροποποιήσεις εκτελούνται τα δρομολόγια των λεωφορείων, ειδικά στα βόρεια και τα βορειοανατολικά της Αττικής. 

Όπως ανέφερε μιλώντας στον ρ/σ «ΘΕΜΑ 104,6», ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ, Κώστας Σιορίκης, από το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΑ στη Λιοσίων βγαίνουν τα λεωφορεία με δυσκολία, ενώ από το αμαξοστάσιο της Ανθούσας μέχρι τις 6:30 το πρωί, ήταν αδύνατον να βγουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χιόνισε ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας! – Κλειστοί δρόμοι, πού χρειάζεται προσοχή!

Σε κάθε περίπτωση, επεσήμανε ο κύριος Σιορίκης, λόγω της κακοκαιρίας, τα τοπικά δρομολόγια σε δήμους όπως το Μενίδι και αλλού, δεν εκτελούνται και γι’ αυτό τον λόγο όσοι χρησιμοποιούν λεωφορεία για τις μετακινήσεις τους θα πρέπει να ενημερωθούν για την κατάσταση πριν ξεκινήσουν.

Ενδεικτικά, μεταξύ των λεωφορείων, που έχουν τροποποιήσει τα δρομολόγιά τους λόγω παγετού, είναι το 550 (Κηφισιά-Π. Φάληρο) πηγαίνει μέχρι σαχτυλίδι στο Μαρούσι, το 622 (Ανω Γαλάτσι-Γουδί), πηγαίνει μέχρι την πλατεία Κυψέλης, το 608 (Νεκρ. Ζωγράφου-Γαλάτσι) και το 224 (Καισαριανή-Ελ. Βενιζέλου).

Επίσης, δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό προς και από το Αεροδρόμιο, καθώς -όπως είπε χαρακτηριστικά στο «ΘΕΜΑ 104,6» ο πρόεδρος των εργαζομένων του Μετρό, Σπύρος Ρεβύθης- στο κομμάτι του προαστιακού από τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας «έχει πιάσει χιόνι στα κινητά μέρη και προσπαθούν να τα ξεπαγώσουν οι συνάδελφοι». 

«Θεωρητικά μέσα στην ημέρα το πρόβλημα θα αποκατασταθεί», πρόσθεσε ο κ. Ρεβύθης.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου