Το ατμοσφαιρικό all day στην Κηφισιά που… κλέβει καρδιές!

Στην καρδιά της Κηφισιάς, το Arch στεγάζεται σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά εμπορικά της κέντρα, αυτό το all day cafe, ήρθε για να μείνει!
Και μπορεί η εξωτερική σάλα, με θέα όλη την περαντζάδα, να μονοπωλεί το ενδιαφέρον από το πρωί, όμως το βράδυ ο ατμοσφαιρικός φωτισμός αναδεικνύει τον εσωτερικό ψηλοτάβανο χώρο, σε τόνους γκρι ντεγκραντέ και classy ύφος, με την επιβλητική μπάρα και τη σιδερένια κάβα με τα ποτά – όλα φέρουν την αρχιτεκτονική σφραγίδα της ομάδας της Αφροδίτης Μπονάτσου.
Στο Arch, λοιπόν, ερχόμαστε από το πρωί για καλό καφέ (ποικιλία speciality Mokka), φρέσκους χυμούς και πρωινό που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Δίπλα στα υπέροχα μπριός και τις πληθωρικές μπαγκέτες, έχουμε να επιλέξουμε από ένα πλήρες μενού πρωινού με pancakes, ομελέτες και αυγά ποσέ.
Όλη την υπόλοιπη μέρα, στο ευχάριστο περιβάλλον του, που λούζει το φυσικό φως, γευόμαστε από ιδιαίτερα ορεκτικά (όπως το carpaccio καπνιστού σολομού), εκκεντρικές σαλάτες, pizza με σπιτική ζύμη και pasta, μέχρι burger και rib-eye, σε μια κάρτα που καλύπτει όλα τα γούστα.
Έκπληξη αποτελούν κάποια πιάτα με ethnic πινελιές, αλλά και τα γλυκά, με το φραουλόffee, κατά το banoffee, να διεγείρει τη… φαντασία.
Το βράδυ θα επιστρέψουμε εδώ πάλι για ένα ποτό, ένα κρασί από την ενημερωμένη λίστα (δίνει σαφή προσανατολισμό στον ελληνικό αμπελώνα, δεν λείπουν όμως ιταλικές, ισπανικές και γαλλικές ετικέτες), ή ένα cocktail από την εξειδικευμένη λίστα house προτάσεων, με το Zombie, σε ειδική… εκτέλεση, να γίνεται ανάρπαστο!
Info
Τιμή: Από €18/άτομο. Highlight: Το brunch με επιλογή μπουφέ ή a la carte κάθε Κυριακή, 12:00-18:00! Καθημερινά από τις 8:00-όσο πάει. Kαι delivery, walking distance. (Aργυροπούλου 1-3 & Λεβίδου, Κηφισιά, τηλ. 210 8080801, www.archcafe.gr
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ CLUBS & BARS ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα CLUBS & BARS και όλα τα events της Αθήνας; Τότε κάντε like στην ολοκαίνουρια σελίδα της κατηγορίας στο Facebook

0 ΣΧΟΛΙΑ