Μέχρι τις 7 Ιουλίου δίνει προθεσμία το Facebook στους χρήστες του για να σώσουν τις φωτογραφικές τους αναμνήσεις.
Το κοινωνικό δίκτυο, σύμφωνα με το forbes.com, αποφάσισε να βάλει τέλος στην πρακτική με το Synced Album, με το οποίο ο χρήστης είχε τη δυνατότητα να δημοσιεύσει αυτόματα τις φωτογραφίες που είχε στο κινητό του.
Αν έχετε το Synced και δεν θέλετε να χάσετε τις αναμνήσεις σας μπορείτε να κάνετε δύο πράγματα:
Ή να εγκαταστήσετε το Moments
Ή να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας στον υπολογιστή ή στο κινητό σας.
Ετσι, δεν θα πάνε χαμένα τα καλοκαίρια σας στο νησί, οι βόλτες στα βουνά και τόσες φωτογραφίες με κολλητούς αλλά και τη σχέση σας.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Επίθεση άνευ προηγουμένου της Τάμτα στη Νωαίνα: «Είναι αδικία….» – Τι συνέβη
Είδηση βόμβα: Νεκρός ο Κιμ Γιονγκ Ουν;





0 ΣΧΟΛΙΑ