ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νανά Καραγιάννη: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση!

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νανά Καραγιάννη: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Στο νοσοκομείο Γεννηματά νοσηλεύεται  η Νανά Καραγιάννη. Σύμφωνα με πληροφορίες  η δημοσιογράφος βρίσκεται στην Α’ παθολογική του νοσοκομείου και όχι στην εντατική μονάδα, καθώς δεν υπάρχει κρεβάτι.

Η κατάστασή της είναι κρίσιμη και κανείς δεν γνωρίζει μέχρι πότε θα νοσηλεύται. Είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια παλεύει με τη νευρική ανορεξία, αλλά αν κι έδειχνε να καταφέρνει να φέρνει σε μια ισορροπία την κατάσταση, φαίνεται πως ο οργανισμός της είναι πολύ εξαντλημένος.

Δίπλα της είναι ο αδερφός της Φοίβος, ο οποίος όπως δήλωσε τα πράγματα αυτή τη φορά είναι πολύ δύσκολα και είναι διασωληνομένη.

πηγή: Youweekly.gr

 

 

 

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr

Ιρανογερμανός, 18 ετών: Αυτός είναι ο άνθρωπος που σκόρπισε το θάνατο στο Μόναχο

 


Αδιανόητα ποσά: Δείτε τι οικονομική ώθηση έχει δώσει το Pokemon Go στην Apple!

Προσοχή: Η μεγάλη απάτη που κρύβεται πίσω από το νέο παιχνίδι, Pokemon Go!

Γιατί δεν πρέπει να βάζετε την ημερομηνία γενεθλίων στο Facebook

Tα καλύτερα της ημέρας:

Αποκάλυψη σοκ: Μια 22χρονη Αλβανίδα η “πέτρα του σκανδάλου” στο φονικό της Ηλείας!

Άγρια επίθεση στη Μίνα Αρναούτη -Τα υβριστικά σχόλια και το ξέσπασμα της Αγγελικής Ηλιάδη

Μάχη με τον καρκίνο για την Τζένη Χειλουδάκη! “Πονεί ωρέ η Χειλουδάκενα που κάνει τον πόνο τσιχλόφουσκα;”

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου