Euroleague: Χωρίς Τόμας στα Κανάρια νησιά ο Παναθηναϊκός!

Σοβαρή απουσία ενόψει Γκραν Κανάρια για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο ΝτεΣόν Τόμας ανέβασε υψηλό πυρετό και δεν ταξίδεψε στην Ισπανία!
Μεγάλη απουσία για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Ο φορμαρισμένος ΝτεΣόν Τόμας δεν κατάφερε να μπει στο αεροπλάνο για την Ισπανία και θα χάσει το κρίσιμο ματς με την Γκραν Κανάρια (28/2, 22:00), αφού ανέβασε υψηλό πυρετό και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί!
Ο Αμερικανός φόργουορντ ταλαιπωρήθηκε από ίωση και όλα έδειχναν πως θα μπορούσε να ενισχύσει τους «πράσινους» αφού πήρε εξιτήριο, ωστόσο ξαφνικά ανέβασε υψηλό πυρετό και τέθηκε εκτός μάχης.
Έτσι, ο Ρικ Πιτίνο στερείται μίας σημαντικής λύσεις στη front line, η οποία πλέον μένει με τον Ντίνο Μήτογλου στο «4» και τους Τζέιμς Γκιστ, Άντριαν Πέιν, Γιώργο Παπαγιάννη και Ίαν Βουγιούκα στο «5». Στη δωδεκάδα των Κυπέλλουχων Ελλάδας θα βρεθεί ο Γιώργος Καλαϊτζάκης.
Πηγή: sdna.gr






0 ΣΧΟΛΙΑ