ΑΡΧΙΚΗ SPORTS

Παναθηναϊκός: Κλείνει Πελίστρι, κοντά στην έξοδο ο Ιωαννίδης!

Παναθηναϊκός: Κλείνει Πελίστρι, κοντά στην έξοδο ο Ιωαννίδης!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Φακούντο Πελίστρι μοιάζει να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο να επιμένει, ότι οι «πράσινοι» ετοιμάζουν deal για αγορά του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την ίδια ώρα που οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως ο Φώτης Ιωαννίδης πιέζει για να φύγει.

Από το «τριφύλλι» χθες (18/8) διέψευδαν την υπόθεση του Ουρουγουανού εξτρέμ, αλλά φαίνεται πως εντάθηκε η προσπάθεια για την απόκτησή του και άλλαξαν τα δεδομένα. Μέχρι πρότινος η Μάντσεστερ ζητούσε 8 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 50% του παίκτη, ποσό απαγορευτικό για τα δεδομένα των «πρασίνων»,

Φαίνεται όμως πως βρέθηκε κάπου η χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις, με τον Ρομάνο να τονίζει ότι πίεσε πολύ και ο Ντιέγκο Αλόνσο για τη μεταγραφή, μιας και γνωρίζει καλά τον Πελίστρι.

Πιέζει για να πάει Σπόρτινγκ ο Ιωαννίδης σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Νέο δημοσίευμα στην Πορτογαλία κάνει λόγο για πίεση του Φώτη Ιωαννίδη προς τον Παναθηναϊκό ώστε να γίνει η μεταγραφή του στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

«Ο επιθετικός θα δηλώσει πιο έντονα την επιθυμία του να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας είναι ο καλύτερος σύμμαχος των λιονταριών σε αυτή την επιχείρηση που μπαίνει σε μια εβδομάδα… όλα ή τίποτα» γράφει χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμά της η εφημερίδα A Bola.

Το ρεπορτάζ επιμένει ότι ο Ιωαννίδης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Λισαβόνα για να αγωνιστεί στο Champions League και να παλέψει για τους εγχώριους τίτλους, ενώ σημειώνει ότι στη Σπόρτινγκ ελπίζουν πως «η ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ιωαννίδη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού».

Αναφέρεται, επίσης, ότι σε περίπτωση που τελικά δεν επιτευχθεί η συμφωνία για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό, το plan B για τον πορτογαλικό σύλλογο είναι η απόκτηση του Βίτορ Ρόκε από την Μπαρτσελόνα.




Πηγή: Sdna.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου