ΑΡΧΙΚΗ SPORTS

Βόλος – Παναθηναϊκός 0-1: Οι πράσινοι επικράτησαν χάρη στο υπέροχο γκολ του Τζούριτσιτς!

Βόλος – Παναθηναϊκός 0-1: Οι πράσινοι επικράτησαν χάρη στο υπέροχο γκολ του Τζούριτσιτς!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η εποχή του Ρουί Βιτόρια στον πάγκο του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με χαμόγελα. Οι πράσινοι επικράτησαν 1-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο χάρη στο υπέροχο γκολ του Τζούριτσιτς στο 14΄.

 Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στο ντεμπούτο του Ρουί Βιτόρια στον πράσινο πάγκο. Το τριφύλλι επικράτησε 1-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Φίλιπ Τζούριτσιτς, με υπέροχο σουτ, έπειτα από την εξαιρετική μεταβίβαση του Μλαντένοβιτς στο 14ο λεπτό. Οι Θεσσαλοί, οι οποίοι είχαν τις ευκαιρίες τους, έμειναν με δέκα παίκτες στο 45+3′, εξαιτίας της αποβολής του Κορέα.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε στο 87ο λεπτό, με τον Ιωαννίδη να μην κερδίζει τον Κόβακς από την άσπρη βούλα και τον φορ του τριφυλλιού να μένει χωρίς γκολ στη Stoiximan Super League.

Ο Παναθηναϊκός πλέον στρέφει την προσοχή του στο Conference League, καθώς την Πέμπτη (7/11, 22:00) φιλοξενείται από την Τζουγκάρντεν. Στο πρωτάθλημα υποδέχεται τη Λαμία (10/11, 19:30). Ο Βόλος από την πλευρά του θα παίξει εκτός έδρας απέναντι στον Λεβαδειακό (10/11, 16:30).




Δείτε επίσης: Άρης – Λεβαδειακός 3-1: Απολαμβάνει τη μοναξιά στην κορυφή της βαθμολογίας του Super League!

Το ματς

Το παιχνίδι είχε ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με τον Κόζτα να γίνεται απειλητικός μόλις στο 3ο λεπτό. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Τετέ πήρε την μπάλα στα δεξιά, συνέκλινε, έκανε το σουτ, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι πράσινοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα, νωρίς, μόλις στο 14ο λεπτό. Ο Μλαντένοβιτς βρήκε εξαιρετικά τον Τζούριτσιτς, ο οποίος άφησε την μπάλα να αναπηδήσει και εκτέλεσε φανταστικά για το 1-0 του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 22′ είχε και ο δεύτερο δοκάρι του. Ο Τετέ πήρε την μπάλα στα δεξιά, έκανε το σουτ και από κόντρα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε κόρνερ. Ο Βόλος, ωστόσο, παρέμενε επικίνδυνος και στο 24′ έφτασε κοντά στην ισοφάριση.

Ο Άλτμαν είδε το ανέβασμα του Φεράρι στα αριστερά στην περιοχή, γύρισε στο ύψος του πέναλτι, ο Κόζτα πλάσαρε, με τον Ντραγκόβσκι να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους Θεσσαλούς. Ο Κορέα ανέτρεψε τον Τετέ, ο οποίος κοντρόλαρε την μπάλα, θέλοντας να φύγει σε θέση τετ α τετ, λίγο έξω από την περιοχή. Έτσι είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Παναθηναϊκός, εφόσον είχε και το αριθμητικό πλεονέκτημα, είχε την κατοχή της μπάλας, με τον Βόλο βέβαια να απειλεί στο 48′ με άστοχο σουτ του Κόζτα. Στο 58ο λεπτό Γέντβαϊ και Ιωαννίδης δεν κατάφεραν να δώσουν στην μπάλα κατεύθυνση προς τα δίχτυα, ενώ ο Ουναχί στο 62′ έβαλε δύσκολα στον τερματοφύλακα των Θεσσαλών.

Ο Βόλος υπενθύμισε πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ακόμη και με δέκα παίκτες στο 68′. Ο Ασλανίδης γέμισε από τα αριστερά, ο Κόζτα πήρε την κεφαλιά, υπό την πίεση του Μλαντένοβιτς, χωρίς να βρει στόχο. Ο Παναθηναϊκός, αφού την γλίτωσε, είχε τελική με τον Τετέ στο 76ο λεπτό.

ΒΟΛΟΣ: Κόβατζ, Σούντγκρεν, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Κόμπα, Μπερναντού, Βιγιαφάνιες, Γκλάβτσιτς, Άλτμαν, Κόζτα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόβσκι, Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Ουναχί, Μπακασέτας, Τετέ, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης

Πηγή: sport24.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου