ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απασφάλισε με φόντο τις αμερικανικές εκλογές ο Στέφανος Κασσελάκης – Αποκάλεσε «μικρούς Τραμπ» τους «87» του ΣΥΡΙΖΑ

Απασφάλισε με φόντο τις αμερικανικές εκλογές ο Στέφανος Κασσελάκης – Αποκάλεσε «μικρούς Τραμπ» τους «87» του ΣΥΡΙΖΑ
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

«87 μικρούς Τραμπ» αποκάλεσε ο Στέφανος Κασσελάκης τους αντιπάλους του στον ΣΥΡΙΖΑ, που συχνά τον κατηγορούν για «τραμπισμό».

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τους κατηγόρησε ότι μαγειρεύουν τα εκλογικά αποτελέσματα για τους συνέδρους, με μια ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο X.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης, το βράδυ της Τετάρτης (6/11), μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές, έγραψε:

«Στοιχειώδη μαθήματα δημοκρατίας προς 87 μικρούς Τραμπ:
Παντού σε όλο τον δημοκρατικό κόσμο, τα αποτελέσματα των εκλογών (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των ψηφισάντων) βγαίνουν την ίδια νύχτα (μέχρι την επόμενη μέρα είναι καταμετρημένο το 100%). Αυτό συμβαίνει ΚΑΙ για λόγους εγκυρότητας των εκλογών.

Τα εκλογικά αποτελέσματα δεν μαγειρεύονται τέσσερις μέρες».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου