ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Δεν άντεξε άλλο, το έβγαλε από μέσα της η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είμαι χαζή, καμιά φορά την κάνω» (video)

Δεν άντεξε άλλο, το έβγαλε από μέσα της η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είμαι χαζή, καμιά φορά την κάνω» (video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σε ένα ξέσπασμα προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας (15/4) στον αέρα του «Super Κατερίνα», μετά από σχετικό απόσπασμα του Live News και την επίσκεψη του Νίκου Ευαγγελάτου στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη.

Στο πλατό της πρωινής εκπομπής βρέθηκε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος διαφώνησε με τον σχολιασμό για το ακριβό σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη και τις ανέσεις του.

Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος με την Κατερίνα Καινούργιου:

Δημήτρης Σούρας: Γιατί σας ενοχλούν όλα αυτά; Ο καθένας πουλάει τον εαυτό του

Κατερίνα Καινούργιου: Σας άρεσε αυτό που είδατε από έναν πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης;

Δημήτρης Σούρας: Η δική μου η γνώμη περιττεύει, εγώ είμαι αλλού, ούτε καν το ξέρω αυτό το θέμα που λέτε, αλλά στη σημερινή κοινωνία ο καθένας πουλάει τον εαυτό του όπως θέλει.

Κατερίνα Καινούργιου: Ο κόσμος δυσκολεύεται, δε ζει σε τέτοια σπίτια.

Δημήτρης Σούρας: Σε εμένα θα το πείτε αν δυσκολεύεται ο κόσμος που είναι η δουλειά μου; Το πάω αλλού, καταλάβατε;

Κατερίνα Καινούργιου: Κατάλαβα, εννοείτε για το πώς τον ψηφίσανε. Δεν είμαι χαζή, καμιά φορά την κάνω…

Αρχοντική απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου σε Καινούργιου-Αλεξάνδρου: «Γύρισα στην εκπομπή επίτηδες, για να τους σπάω τα νεύρα»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος φρόντισε για ακόμη μια φορά να αποδομήσει όλα τα επίπεδα σοβαροφάνειας των ψυχαγωγικών εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης, με τον ίδιο να απαντά σε όσα του… έσυραν Κατερίνα Καινούργιου και Δημήτρης Αλεξάνδρου για την επιστροφή του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Ο παρουσιαστής, που σχολιάζεται έντονα για όσα αναφέρει στις εκπομπές του στο YouTube, αντέδρασε με το δικό του τρόπο, στέλνοντας σαφές μήνυμα σε όσους καταφέρονται εναντίον του.

«Δεν είπα κάτι καινούργιο, ήξερα εξαρχής, ότι το ενημερωτικό κομμάτι δεν είναι το αγαπημένο μου μέρος της εκπομπής, αλλά δέχθηκα να επιστρέψω. Το εκανα επίτηδες, για να σπάω τα νεύρα σε κάποιους και να λέω, ότι δε μου αρέσει η εκπομπή τους. Δεν ξέρω, βέβαια, μέχρι πού θα φτάσει αυτή η ελευθερία, με τη Σίσσυ έχουμε τέτοια σχέση που δεν χρειάζεται να πει κάτι για μένα», ανέφερε στην κάμερα.




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου