ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρή 30χρονη που έκαιγε κλαδιά με τον σύζυγό της

Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρή 30χρονη που έκαιγε κλαδιά με τον σύζυγό της
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μια 30χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της σε αγροτική περιοχή των Μιστεγνών, στην προσπάθειά της μαζί με τον σύζυγό της να κάψουν κλαδιά σε ένα χωράφι.

Όπως γνωστοποίησε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης, Γρηγόρης Πέτρου που βρίσκεται επί τόπου, ο άντρας της είπε πως η γυναίκα ζαλίστηκε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στη φωτιά και να καεί. Με την ευκαιρία, δείτε τις νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Οι συνθήκες θανάτου δεν έχουν διευκρινιστεί προς το παρόν, ενώ στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ. Η σορός της άτυχης γυναίκας θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Στην περιοχή βρίσκεται το ανακριτικό της Πυροσβεστικής και η Αστυνομία προκειμένου να ερευνήσουν το περιστατικό.

(EUROKINISSI)

Συναγερμός στον Ταύρο: 16χρονος έπεσε στις γραμμές του Προαστιακού – Φέρει τραύματα στο κεφάλι

Συναγερμός έχει σημάνει σε Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ από την πτώση ενός αγοριού, ηλικίας 16 ετών, στις γραμμές του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στον Ταύρο.

Πριν από λίγο το παιδί παραλήφθηκε εν ζωή από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίζεται στο «Τζάνειο» νοσοκομείο, φέροντας τραύματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική, το παιδί, έπεσε στις γραμμές από διάβαση. Παράλληλα, καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού μετά από πτώση δέντρου στα Λιόσια.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου