Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού στη γραμμή Πειραιάς – Λιόσια λόγω πτώσης δέντρου

Η ανακοίνωση της Hellenic Train

5 Νοεμβρίου 2022 16:06
Καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού στη γραμμή Πειραιάς – Λιόσια λόγω πτώσης δέντρου
(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προβλήματα παρουσιάζονται από το μεσημέρι του Σαββάτου στη γραμμή Πειραιάς – Λιόσια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, μια πτώση δέντρου προκάλεσε διακοπή της ηλεκτροδότησης στο συγκεκριμένο τμήμα, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιείται η κυκλοφορία των συρμών σε αυτό.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, αναμένονται καθυστερήσεις και ακυρώσεις στα δρομολόγια.

Νέο σοκαριστικό τροχαίο στην Κατεχάκη: Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και «καρφώθηκε» σε στάση λεωφορείου - Τραυματίας ο οδηγός

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 4 Νοεμβρίου, επί τις λεωφόρου Κατεχάκη όταν οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματoς, εξαιτίας της υπερβολικής ταχύτητας που είχε αναπτύξει, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να προσκρούσει σε στάση λεωφορείου.

Η ταχύτητα του αυτοκινήτου ήταν τέτοια, που, και μετά την πρόσκρουση στη στάση, συνέχισε την ανεξέλεγκτη πορεία του, γκρεμίζοντας ένα δέντρο καθώς και τη μάντρα του δημοτικού φυτώριου Αθηνών, σταματώντας, τελικά, 20 μέτρα παρακάτω, πάνω στο πεζοδρόμιο.

Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα

Στο σημείο έσπευσαν η Τροχαία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και παρέλαβε τον οδηγό του αυτοκινήτου για να διακομισθεί, τελικά, στο νοσοκομείο, ενώ θεωρείται καθαρή τύχη το γεγονός ότι δεν προκλήθηκε κάποιος άλλος τραυματισμός καθώς, η πρόσκρουση του οχήματος έγινε σε πολυσύχναστη στάση. Ωστόσο, ευτυχώς, εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν κανένας άνθρωπος στο σημείο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share