ΑΡΧΙΚΗ ΖΩΔΙΑ

Σελήνη στον Καρκίνο και στον Λέοντα: Το συναισθηματικό rollercoaster του Σαββατοκύριακου για τα 12 ζώδια σύμφωνα με την Άση Μπήλιου!

Ζώδια σήμερα Άση Μπήλιου
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ζώδια: Μια ιδιαίτερα απαιτητική, «ναρκοθετημένη» και φορτισμένη συναισθηματικά Παρασκευή (30/10) διανύουμε, σύμφωνα με τις νέες αστρολογικές προβλέψεις της αγαπημένης αστρολόγου Άσης Μπήλιου μέσα από την εκπομπή της «Stars System». Το σκηνικό του ουρανού απαιτεί αυξημένη προσοχή, ψυχραιμία και στρατηγική, καθώς οι πλανητικές όψεις δοκιμάζουν τα νεύρα και την αντοχή μας, προτού περάσουμε σε ένα Σαββατοκύριακο με πιο ανάμεικτες και εναλλασσόμενες διαθέσεις.

Ας δούμε αναλυτικά τι επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα αλλά και πώς θα κυλήσει το διήμερο που έρχεται, προκειμένου να αποφύγουμε τις κακοτοπιές και να διαχειριστούμε σωστά την ενέργεια των ημερών.

Παρασκευή 30/10: Η απαιτητική όψη ανάδρομου Ερμή και Άρη φέρνει εντάσεις

Η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται από έντονη νευρικότητα και δυσκολίες στην επικοινωνία. Όπως εξήγησε αναλυτικά η Άση Μπήλιου, η βασική αιτία πίσω από το τεταμένο κλίμα είναι ο ανάδρομος Ερμής από το «βαθύ» και μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού, ο οποίος σχηματίζει μια σκληρή όψη τετραγώνου με τον δυναμικό, παρορμητικό Άρη που βρίσκεται στον Λέοντα.

«Χρειάζεται να προσέχουμε περισσότερο. Το ένα είναι η βιασύνη, γιατί όπου μπαίνει ο Άρης στη μέση κι όταν κάνει και απαιτητικές όψεις, έχει ως αποτέλεσμα να είμαστε πιο βιαστικοί, να περιμένουμε να γίνουν όλα τη στιγμή που τα θέλουμε», τόνισε χαρακτηριστικά η γνωστή αστρολόγος, κρουώνοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τους δρόμους και τις μετακινήσεις, όπου η επιθετικότητα ή η αφηρημάδα μπορούν να οδηγήσουν σε ατυχήματα.

Ιδιαίτερη προσοχή, ωστόσο, χρειάζεται ακόμα και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι: «Πρέπει να το προσέξουμε στους δρόμους, αλλά και στην κουζίνα με τα μαχαίρια, τα πιρούνια, όσα κόβουν και καίνε», σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως η ενέργεια του Άρη σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή προδιαθέτει για μικροατυχήματα από βιασύνη.

Παράλληλα, στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και της επικοινωνίας, ο συνδυασμός αυτός λειτουργεί σαν θρυαλλίδα. Οι παρεξηγήσεις καραδοκούν και οι τόνοι κινδυνεύουν να ανέβουν επικίνδυνα, με πιο συνηθισμένη αφορμή τα οικονομικά ζητήματα, τις οφειλές ή τις διαφωνίες γύρω από χρήματα. Η Άση Μπήλιου ήταν απολύτως ξεκάθαρη ως προς αυτό: «Με τον ανάδρομο Ερμή πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και στις επαφές μας και την επικοινωνία με τους άλλους και που μπορεί η αφορμή για να ανέβουν οι τόνοι να είναι το οικονομικό. Δεν είναι σήμερα η κατάλληλη μέρα για να διεκδικήσετε χρήματα». Οποιαδήποτε οικονομική διαπραγμάτευση, υπογραφή συμβολαίων ή σημαντική απαίτηση καλό είναι να μετατεθεί για ευνοϊκότερες ημέρες.

Σάββατο 31/10: Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει μια «ασανσέρ» διάθεση

Μετά την τρικυμία της Παρασκευής, το Σάββατο η ατμόσφαιρα αλλάζει χρώμα, καθώς η Σελήνη περνάει στο ευαίσθητο, συναισθηματικό και τρυφερό ζώδιο του Καρκίνου. Η μέρα αποκτά έναν χαρακτήρα σαφώς πιο άνετο, αλλά ταυτόχρονα ιδιαιτερότητες που οφείλουμε να γνωρίζουμε.

«Το Σάββατο είναι σαφώς πιο άνετο. Είναι η Σελήνη στον Καρκίνο, είναι λίγο πιο χαλαρό, είναι λίγο πιο νοσταλγικό και λίγο πιο κυκλοθυμικό», εξήγησε η αστρολόγος, σκιαγραφώντας το πορτραίτο της ημέρας. Η Σελήνη στον Καρκίνο αγαπάει την ασφάλεια του σπιτιού, την οικογένεια, τις γλυκές αναμνήσεις και την ξεκούραση, προσφέροντας μια ευπρόσδεκτη ανάσα αποσυμπίεσης από το άγχος της εβδομάδας.

Ωστόσο, η κυκλοθυμία παραμένει το κύριο χαρακτηριστικό του ζωδίου: «Πάντα όταν η Σελήνη στον Καρκίνο είναι κάπως, ας πούμε οι μέρες που μπορεί το πρωί να ξυπνάμε με καλή διάθεση και το μεσημέρι να έχει μια σκοτεινιά και μετά ξανά φτιάχνει, είναι ένα τέτοιο πράγμα. Έχει μια διάθεση κάπως ασανσέρ». Όσοι αισθανθείτε αυτά τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, να θυμίζετε στον εαυτό σας ότι είναι απολύτως φυσιολογικά για τη συγκεκριμένη διέλευση και θα περάσουν γρήγορα.

Η Άση Μπήλιου

Κυριακή 1/11: Η Σελήνη στον Λέοντα και οι βραδινές αγωνίες

Η αλλαγή του μήνα (1η Νοεμβρίου) βρίσκει τη Σελήνη να μετακομίζει στο λαμπερό, φωτεινό και δυναμικό ζώδιο του Λέοντα, φέρνοντας μια εντελώς διαφορετικήρελάνς στην ψυχολογία μας, αν και με ορισμένες υποσημειώσεις.

Όπως επεσήμανε η Άση Μπήλιου, η Κυριακή συνοδεύεται από μια ιδιαίτερη αστρολογική λεπτομέρεια: «Η Κυριακή τώρα είναι η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα και μάλιστα θα μπει στη φάση της του τελευταίου τετάρτου, γιατί θα έχουμε και Νέα Σελήνη την επόμενη εβδομάδα, στις 9 του μηνός που είναι Δευτέρα».

Η παρουσία της Σελήνης στον Λέοντα από μόνη της είναι συνυφασμένη με τη χαρά, τη δημιουργικότητα, την ψυχαγωγία, το παιχνίδι και την ανάγκη για κοινωνική διασκέδαση. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να βγούμε, να κοινωνικοποιηθούμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας.

Παρ’ όλα αυτά, η φάση του τελευταίου τετάρτου λειτουργεί σαν ένα εσωτερικό φρενάρισμα ή φίλτρο αναθεώρησης: «Οπότε με το τελευταίο της τέταρτο, από τη μία πλευρά η Σελήνη στον Λέοντα έχει να κάνει με χαρά, δημιουργικότητα, ψυχαγωγία, διασκέδαση, το ότι κάνει το τελευταίο της τέταρτο μπορεί τέλος πάντων κάπως να μας προβληματίσει με κάποια πράγματα και να μας δημιουργήσει περισσότερο άγχος, ίσως ή αγωνία τις βραδινές ώρες της Κυριακής», κατέληξε η αστρολόγος.

Καθώς η εβδομάδα ετοιμάζεται να κλείσει και μια νέα, απαιτητική περίοδος με Νέα Σελήνη πλησιάζει, είναι πιθανό την Κυριακή το βράδυ να νιώσουμε μια εσωτερική ανησυχία για επαγγελματικά ή προσωπικά ζητήματα που εκκρεμούν. Το κλειδί για το διήμερο είναι η αυτοσυγκράτηση, η αποφυγή απερίσκεπτων κινήσεων και η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας για να αντιμετωπίσουμε κάθε μικρή πρόκληση με χαμόγελο.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου