ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Γιώργος Λιάγκας: Μίλησε ανοικτά για το τηλεοπτικό του μέλλον – «Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι»

Ο Γιώργος Λιάγκας
Ο Γιώργος Λιάγκας
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μετά από μια εβδομάδα έντονων αναταράξεων ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Το «τηλεοπτικό ρεπορτάζ» των τελευταίων ημερών τον ήθελε να βρίσκεται σε ρήξη με τον ΑΝΤ1, με το μέλλον του στην πρωινή ζώνη να θεωρείται αβέβαιο.

Το πρώτο και κυριότερο ζήτημα που έθιξε ο παρουσιαστής είναι η λήξη της συνεργασίας του με το κανάλι του Αμαρουσίου το καλοκαίρι του 2026. Ο Γιώργος Λιάγκας επιβεβαίωσε ότι το τρέχον συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες, ωστόσο η αποκάλυψη που έκανε αφορά το στάδιο των συζητήσεων.

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Το μόνο που μπορώ να σε διαψεύσω είναι ότι δεν θα πάω στην πρωινή ζώνη. Δεν μπορώ να ξυπνήσω νωρίς. Τόσα χρόνια ήμουν ο άνθρωπος που θέλει να φάει τον Παπαδάκη. Έτσι έλεγαν. Δεν θέλω να φάω κανέναν. Δεν μπορώ … διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου