Κηφισιά: Δέντρο 15 μέτρων έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ – Ζημιές σε ΙΧ και μάντρα

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Κηφισιά, όταν ένα δέντρο ύψους 15 μέτρων έπεσε πάνω σε κολώνα ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ, προκαλώντας ζημιές τόσο σε σταθμευμένο αυτοκίνητο όσο και σε παρακείμενη μάντρα.
Αμέτρητες ζημιές σε αυτοκίνητα
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 4:30 π.μ. σε κατοικημένη περιοχή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στην παροχή ρεύματος. Ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς, κ. Γιάννης Κασναφέρης, ανέφερε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ότι συνεργεία της ΔΕΗ θα βρίσκονταν άμεσα στο σημείο για αποκατάσταση του προβλήματος, ενώ διαβεβαίωσε ότι η απομάκρυνση του δέντρου βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν θα επηρεάσει την κυκλοφορία.
Ο κ. Κασναφέρης επισήμανε ότι οι συνεχείς και απότομες μεταβολές από υψηλές θερμοκρασίες σε δυνατούς ανέμους εντείνουν τον κίνδυνο πτώσεων, ιδιαίτερα για δέντρα ταλαιπωρημένα από την ηλικία ή ασθένειες. Παρά τις προσπάθειες του δήμου για συντήρηση, υπογράμμισε ότι ενδεχόμενες παρεμβάσεις του ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή θα μπορούσαν να έχουν συμβάλει στην αποδυνάμωση της ρίζας του δέντρου, οδηγώντας στην κατάρρευση.






0 ΣΧΟΛΙΑ