Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία

Διαβιβάστηκε στη Βουλή το απόγευμα της Τετάρτης (25/6) από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης, η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Η απόρρητη δικογραφία, που έφτασε σε μια μεγάλη κούτα, πρωτοκολήθηκε και βρίσκεται στο Γραφείο της Ειδικής Γραμματείας του Προέδρου της Βουλής, προκειμένου να την μελετήσουν – όχι όμως να λάβουν αντίγραφα ή φωτογραφίες- όσοι από τους βουλευτές θελήσουν.
Αριθμεί περί τις 3.000 σελίδες
Κατά πληροφορίες, η δικογραφία διαβιβάστηκε σε τρεις πανόδετους τόμους, που σημαίνει κατ’ εκτίμηση ότι είναι περίπου 3.000 σελίδες και ήδη έχει ξεκινήσει στη Βουλή να φωτοτυπείται ώστε όποιος/α βουλευτής θελήσει να μπορέσει να ενημερωθεί για το περιεχόμενό της.
Σε κάθε περίπτωση, η διαβίβαση της δικογραφίας θα ανακοινωθεί στην Ολομέλεια της Βουλής, η συνεδρίαση της οποίας αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, απόψε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία περιγράφονται τα αδικήματα που αφορούν πρώην υπουργούς, απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες βουλευτών από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στις οποίες ζητούν εξυπηρετήσεις για ψηφοφόρους τους.






0 ΣΧΟΛΙΑ